TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA, POZNATI PJEVAČ STRADAO NA LICU MJESTA: Cijela Srbija u suzama, POZNATO ŠTA SE DESILO

Aktuelno
TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA, POZNATI PJEVAČ STRADAO NA LICU MJESTA: Cijela Srbija u suzama, POZNATO ŠTA SE DESILO
.

Prije tačno 21. godinu Nebojša Saveljić Neba doživio je tešku saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Podgorica-Cetinje i stradao na licu mjesta. 

Oko 3.45 ujutru, 31. oktobra 1999. godine, vozilo u kome se nalazio Saveljić je zbog neprilagođene brzine prešlo na suprotnu stranu i udarilo u stijenu, a od siline udarca prevrnulo se na krov i zatim sletelo u jarak pored puta.

2366075-sd-ls

Zbog smrti tada veoma popularnog pjevača i člana "Montenigersa" plakao je cijeli region, a njegov prijatelj i drugi član ovog benda Igor Lazić Nigor nikada ga nije prebolio ni zaboravio.

Saveljićeva smrt nije jedina tragedija koja je obilježila ovu grupu, koja se nakon Nebine pogibije raspala. Prvobitnu postavu "Montenigersa" činio je još jedan član - Duško Nikolić. 

Već posle prvih uspjeha benda, Duško je preminuo od leukemije.

Jeziva legenda koja se vezuje za smrt ovo dvoje mladih ljudi jeste priča o njihovom prvom albumu, koji su ubacili u sanduk zajedno sa Duškom. Kasnije se pričalo da je upravo ovo bio okidač za sve tragedije koje su uslijedile.

Nigor se i na današnji dan sjetio svog velikog i nikad prežaljenog prijatelja, pa je podijelio njegovu fotografiju uz potresne riječi: "Godine prolaze, ali zaborav nikad".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godine prolaze,al' zaborav nikad.

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on

Novi.ba/SD

 

Ne propustite