KONAČNO SE OGLASILA ANA SEVIĆ - TIČE SE DARKA LAZIĆA, IDE U ZATVOR: "Moja kćerka će saznati CIJELU ISTINU", EVO ŠTA SE DESILO

Show
KONAČNO SE OGLASILA ANA SEVIĆ - TIČE SE DARKA LAZIĆA, IDE U ZATVOR: "Moja kćerka će saznati CIJELU ISTINU", EVO ŠTA SE DESILO
.

Ana Sević je riješila da bivšeg muža otjera u zatvor ako joj ne isplati 10.000 eura, koliko joj duguje za alimentacije. Pjevačica i voditeljka, koja je u osmom mjesecu trudnoće, kaže da je tužila bivšeg muža i da će otići na sud čim se porodi.

Anu je posebno zaboljela Darkova izjava da njihovu kćerku Lorenu nije vidio čak godinu dana jer mu, kako je rekao, bivša žena to nije dozvolila.

"Ne mogu da uđem u njegovu glavu da bih shvatila zašto je to izjavio... Priložila sam sudu sve dokaze, prvo ročište sa Darkom biće poslije mog porođaja. O njemu više ne želim da pričam", rekla je Ana, i dodala da je njihova šestogodišnja kćerka Lorena svjesna kakav joj je otac:

darko-lazic-pjevac

foto: Instagram

"Kada dođe vrijeme za to, moje dijete će saznati cijelu istinu. Mada, Lorena je već sada dovoljno velika i shvata šta se dešava, iako ja ćutim o tome. Bitno mi je i da moji roditelji i prijatelji znaju ko govori istinu, jer su i sami prisustvovali brojnim neprijatnim situacijama", rekla je Ana Sević.

(kurir.rs)

Ne propustite