OVE OBLOGE SKIDAJU SALO ZA PAR DANA! Lako se prave, A KAD SE POGLEDAJTE U OGLEDALU - BIĆETE PRESREĆNI!

Zanimljivosti
OVE OBLOGE SKIDAJU SALO ZA PAR DANA! Lako se prave, A KAD SE POGLEDAJTE U OGLEDALU - BIĆETE PRESREĆNI!
Konzumiranjem đumbira ubrzaćete metabolizam, a samim tim i izgubiti višak kilograma.

Konzumiranjem đumbira ubrzaćete metabolizam, a samim tim i izgubiti višak kilograma. Sličan učinak ima i obloga ​​za tijelo od đumbira. Saznajte kako da je napravite i na koji način možete da je koristite.

Šta je potrebno?

Kašika đumbira u prahu (ili svježe narendanog), par kašika losiona za tijelo, plastična folija, peškir, elastični zavoj.

folija1

Primjena:

Peškir umočite u što topliju vodu i umotajte dio tijela na koji želite da stavite oblogu od đumbira. Ostavite par minuta kako bi se pore na tijelu raširile. Po potrebi ponovite ovaj korak još jednom.

Izmješajte đumbir i losion za tijelo, te na željeno mjesto namažite deblji sloj ove mješavine. Zatim ga obmotajte nekoliko puta prozirnom folijom. Preko folije stavite elestični (ili obični) zavoj.

Nemojte previše stezati. Poenta je da se osjećate udobno.

Ostavite da djeluje bar četiri sata, a ako vam ne predstavlja problem i cijelu noć. U početku možete osjetiti peckanje. Ne brinite se, jer je to znak da obloga ​​djeluje.

Ova obloga ​​je dobra, jer đumbir smanjuje nagomilanu masnoću u tijelu.

Napominjemo da su rezultati još bolji ako ste uporni, pravilno se hranite i redovno vježbate. Takođe, dodavanjem đumbira u svakodnevnu ishranu, pojačaćete djelovanje ove obloge i izgubiti još više centimetara u struku.

Napomena: Imajte na umu da će rezultati varirati od osobe do osobe. Centimetri koje izgubite zavisiće od vašeg metabolizma, stepena aktivnosti i ishrane.

Ne propustite