SIGURNO NISTE MOGLI PREPOZNATI DA JE TO ONA: Ova glumica pozajmljuje glas popularnoj Maši

Kiosk
SIGURNO NISTE MOGLI PREPOZNATI DA JE TO ONA: Ova glumica pozajmljuje glas popularnoj Maši
Znate li ko je u pitanju?

U sinhronizaciji čuvenog crtanog filma "Maša i medvjed" pozajmljuje glas preslatkoj djevojčici koja je u centru zbivanja - Maši, a već duže vrijeme možete da je gledate u seriji "Tate". Znate li ko je u pitanju?

Glas je jedan od najprepoznatljivijih karakteristika omiljene animirane junakinje Maše koja specifično kreirani lik, a za to je u verziji na našem jeziku zaslužna glumica Jovana Jelovac Cavnić (35) koja je igrala i u serijama "Šifra Despot" i "Kako preživeti Beograd".

U seriji "Tate" koja se od januara ove godine emituje na TV Prva igra Simče, konobaricu u kafani, a partner na malim ekranima joj je Branko Janković (Vladimir „Vlada” Bambulović).

3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f-3f

Simče dospjeva u centar uzbudljive porodične priče, a prema reakcijama publike, već je osvojila njene simpatije.

Jovana u sinhronizaciji Maše zvuči, naravno, drugačije nego sada na malim ekranima, ali neki su možda uspjeli da je prepoznaju po posebnom glasu, dok ljubitelji animiranog ostvarenja odlično znaju ko je ona.

"Pozajmljujem glas različitim animiranim likovima i to istinski volim da radim. To dobija posebnu čar kada vidim petogodišnjeg sina Andriju da uživa u mom radu. „Mašu i Medvjeda“ rado gleda i često ga čujem kako se slatko naglas smije. To privlači pažnju mlađem sinu Vukašinu, koji ima svega godinu dana, ali i te kako zna da pokaže da li mu je neki crtani zabavan. Maša to jeste, definitivno.", rekla je Jovana prije tri godine za Luftika rs.

Ne propustite