PRATI VAS NESREĆA, A NE ZNATE ZAŠTO: Ova 3 znaka su NAJVEĆI BAKSUZI u poslu i ljubavi!

Zanimljivosti
PRATI VAS NESREĆA, A NE ZNATE ZAŠTO: Ova 3 znaka su NAJVEĆI BAKSUZI u poslu i ljubavi!
.

Provjerite da li ste vi na ovoj neslavnoj listi

Svakome od nas u nekom trenutku života "kola krenu nizbrdo", pa pomislimo da smo "rođeni baksuzi". Astrolozi tvrde da se loša sreća najduže smiješi jednom zemljanom, jednom vazdušnom i jednom vodenom znaku, dok su osobe rođene u vatrenim znacima pošteđene dužih negativnih perioda.

Evo koji znaci s pravom najčešće kažu da ih "prati nesreća".

Djevica

Sistematične i praktične Djevice su veoma vešte u rešavanju tuđih problema. One će odlično posavjetovati druge ljude, ali same sebi ne znaju da pomognu.

Cijeli život se trude da “isprave krive Drine” i taman kad u jednom segmentu zavedu red, u drugom ih sačeka havarija, pa nikad ne mogu da se opuste i uživaju u životu. Često se pitaju šta su Bogu zgriješile, pa ih prati loša sreća.

woman-47219371920-830x0

Vaga

Obožavaju da budu detektivi, da demaskiraju lažljivce i da istjeruju pravdu. Ali, čak i kad sve što ih najviše “žulja” dovedu u red po svojim mjerilima, Vage su nesrećne što su uopšte morale da ulažu energiju u ono što je, kako smatraju, problem čitavog društva.

Starenje doživljavaju kao veliku ličnu tragediju i nikako se ne mire sa borama na licu i sijedim vlasima u kosi. U zrelim godinama žude za mlađim partnerom koji će ih obožavati, ali i kada ostvare takvu vezu Vage su sumnjičave i pitaju se da li ih je mlađi partner odabrao zbog iskustva ili društvenog statusa.

Ribe

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su same sebi prokletstvo. Imaju svoju viziju svijeta koja se drastično razlikuje od stvarnosti, ali umjesto da se prilagode okolnostima one nastavljaju da žive u svijetu mašte.

Probleme guraju pod tepih, kako u poslu, tako i u  ljubavnim i prijateljskim odnosima, jer veruju da drugi ljudi neće biti zli prema njima. Ovo je posebno izraženo kada su Ribe ponesene emocijama.

(Telegraf.rs)

Ne propustite