PRVA SLIKA DR DARIJE KISIĆ OTKAKO JE MINISTARKA: Ovakva se pojavila na kriznom štabu, SPREMITE SE NA PRIZOR!

Kiosk
PRVA SLIKA DR DARIJE KISIĆ OTKAKO JE MINISTARKA: Ovakva se pojavila na kriznom štabu, SPREMITE SE NA PRIZOR!
.

Dr Darija Kisić Tepavčević pojavila se danas na sednici Kriznog štaba po prvi put od kada je postala ministarka.

Nova ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević obratila se javnosti potom novog crnog rekorda koji je zabilježen - u poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 11.004 osoba, pozitivno je 1.545, dok je nažalost preminulo pet osoba.

Dr Darija Kisić Tepavčević pojavila se u svedenoj crnoj kombinaciji, sa diskretnom ogrlicom i satom i, najvažnije, uz propisanu zaštitnu masku.

m0qk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrvn01eqv8vmwqwmmyxodk5mgqyzwvimzbmoddlzwm3odbhzdqxmtguanbnkzmczqkeaieaaq-1

foto: Tanjug

- Zbog aktivnog nadzora u školskoj sredini za sprečavanje širenja virusa, većina zaražavanja je sporadično u školama i desilo se van škola. Sa blagovremenim intervencijama i izolacijom inficiranih učenika došlo je do kontrole prenosa infekcije - naglasila je dr Darija Kisić Tepavčević, dodajući i da je najveći broj zaražene djece iz Beograda - 103 đaka od početka školske godine, dok u Šumadijskom okrugu ima 14 slučajeva, a u 11 okruga nije zabilježen prenos virusa u školama.

(Žena Blic)

Ne propustite