Najjači neprijatelj CELULITA: Pomiješajte OVA DVA sastojka koja sigurno VEĆ IMATE u kući!

Kiosk
Najjači neprijatelj CELULITA: Pomiješajte OVA DVA sastojka koja sigurno VEĆ IMATE u kući!
Neka pomorandžina koža bude prošlost.

Ukoliko ste kao 90% žena, onda vrlo dobro znate kako izgleda celulit, jer ga imate na butinama, zadnjici ili na stomaku. Iako ga skoro sve žene imaju, malo je onih koje ga prihvataju zdravo za gotovo i ponose se njime. Većina njih misli da celulit ne krasi njihovo tijelo, već na njega gledaju kao na estetsku manu i razmišljaju kako da ga se otarase.

Postoji mnoštvo opcija kako se riješiti celulita. Neke od njih su bolne i invazivne, neke su potpuno prirodne i bezbolne. To što je neka metoda uklanjanja celulita bezbolna, ne znači da je neuspješna ili neefikasana. Naprotiv, prirodno liječenje celulita je najbolji način za njegovo eliminisanje.

maxresdefault

Mi preporučujemo da pokušate sa losionom za tijelo i jabukovim sirćetom.

Pokazalo se da mješavina ova dva sastojka vrlo efikasno djeluje u borbi protiv celulita.

Četvrtinu šolje losiona za tijelo pomiješajte sa kašikom jabukovog sirćeta. Peškir pokvasite hladnom vodom, iscjedite ga, a zatim ga stavite nekoliko minuta na dio tijela zahvaćen celulitom.

Peškir sklonite, pa vatom nanesite mješavinu sa sirćetom. Utrljajte dobro, pa obmotajte tretirane dijelove tijela providnom folijom.

Za brže i efektnije rezultate, ponavljate ovaj tretman minimalno 3 puta sedmično, a dodatno ćete ubrzati proces ako u svakodnevnu rutinu uključite i neku fizičku aktivnost.

Ne propustite