RUŠKA JAKŠIĆ (82) SE UDAJE ZA MLAĐEG, A EVO GDJE ĆE ŽIVJETI: Luksuz da ti pamet stane, A TEK DA VIDITE KO JE MLADOŽENJA!

Show
RUŠKA JAKŠIĆ (82) SE UDAJE ZA MLAĐEG, A EVO GDJE ĆE ŽIVJETI: Luksuz da ti pamet stane, A TEK DA VIDITE KO JE MLADOŽENJA!
.

- On hoće da napravi ogromnu svadbu, 1.000 ljudi, ali pošto je sad korona... - rekla je Ruška

Autorka i voditeljka kultne emisije "Ljubav i moda", Ruška Jakić šokirala je javnost svojom odlukom da u devetoj deceniji života stane na ludi kamen sa dosta mlađim izabranikom, biznismenom iz Firence. 

Ruška je sada progovorila o odnosu sa svojim partnerom, a otkrila je da, pošto ne želi da živi u Firenci, ona će od budućeg muža dobiti stan u Beogradu na vodi.

- On hoće da napravi ogromnu svadbu, 1.000 ljudi, ali pošto je sad korona... Ja ne želim da živim u Firenci, onda će on meni da kupi apartman u Beogradu na vodi - rekla je voditeljka.

 

ruska1

foto: RAS Srbija

- Uvijek sam bila sa onim kojeg sam volela, sa svojim muževima dok sam ih voljela. Za mene je ljubav pokretač svega. Postoji prsten, još da se pojavi grof... - istakla je Ruška.

Njen budući muž dosta je mlađi, a voditeljka ne krije da su baš takvi muškarci oduvijek bili njen izbor.

- Moja teorija glasi ovako: "Mladi muškarci su kao kivi, zeleni, puni vitamina i osvježavaju." Ja se oblačim u butiku za tinejdžere i sad da pored mene hoda neki sa štapom... - rekla je Ruška u emisiji "Exkluziv".

(Telegraf.rs)

Ne propustite