Uživajte u hotelu Marmont Heritage 4* koji je smješten u srcu najljepšega grada na Mediteranu, grada Splita!

Aktuelno
Uživajte u hotelu Marmont Heritage 4* koji je smješten u srcu najljepšega grada na Mediteranu, grada Splita!
-

U centralnoj Dalmaciji, na Jadranskoj obali smjestio se biser Dalmacije, grad Split. Grad koji se prvobitno razvio oko Dioklecijanove palače, iako njegova historija po nekim istraživanjima seže i dalje. Danas je Split najveći grad u Dalmaciji i drugi najveći grad u Hrvatskoj.

2

Kao takav nudi pregršt historijskih znamenitosti i raznih događanja. Hotel Marmont je smješten u srcu najljepšega grada na Mediteranu, grada Splita, koji je ponosan na svoju staru jezgru.

6

Marmont Heritage Hotel smješten je u samom srcu stare jezgre grada Splita. Od historijskog simbola grada Splita, UNESCO-ve baštine Dioklecijanove Palače, dijeli vas samo minutu hoda. Besplatan internet dostupan je u svim prostorijama hotela, kao i u restoranu koji se nalazi u prizemlju hotela. Elegantne sobe upotpunjene su s prilagodljivim klima uređajima, LCD televizijom, kabelskom televizijom,prostranim radnim prostorom i minibarom.

3

Prepoznatljivost hotela ogleda se u bogatom dnevnom doručku koji se poslužuje tokom cijelog dana. Doručak je serviran u restoranu koji se nalazi u prizemlju hotela. Obvezna sastavnica najvažnijeg obroka u danu je svježe voće, kao i izbor raznih čajeva i cijeđenih prirodnih sokova. Za opuštanje, odmaranje ili pak čitanje dnevnih novina možete iskoristiti prekrasnu terasu i Lounge Bar s pogledom na stari dio grada.

5

Ljubazno i veselo osoblje na raspolaganju su 24 sata dnevno. Stoje vam na usluzi u bilo koje doba za sve vaše probleme, upite ili zahtjeve. Ukoliko želite posjetiti neki događaj, molimo vas da se ljubazno obratite našem osoblju koji će za vas rezervirati karte, izlete avionske karte, ulaznice za muzeje i slično.. U hotelu je dostupna usluga pranja odjeće, kao i peglanja iste. Transport vaše prtljage u sigurnim je rukama.

8

Obzirom da se hotel nalazi u zaštićenom dijelu grada, onemogućen je prilaz s automobilom do hotela. Hotel posjeduje malene golf automobile s kojima prenosi prtljagu gostiju direktno do ulaza. Također često se i sami gosti odluče za vožnju golf automobilom kroz Rivu i Dioklecijanovu Palaču što ostavlja poseban doživljaj.

4

 

Dva noćenja u Deluxe dvokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom + 1 ručak za dvije osobe platite 374 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite