BIKOVIĆ ZAINTRIGIRAO IZJAVOM Popularni glumac otkrio KAKO SE OSJEĆA EMOTIVNO

Show
BIKOVIĆ ZAINTRIGIRAO IZJAVOM Popularni glumac otkrio KAKO SE OSJEĆA EMOTIVNO
Glumac Miloš Biković u Rusiji odavno uživa status velike filmske zvijezde

Glumac Miloš Biković u Rusiji odavno uživa status velike filmske zvijezde, a sada je otkrio da naši narodi, osim što dijele zajedničku istoriju i kulturu, podjednako vole i da uživaju u čašici dobrog alkoholnog pića.

Da! Pa to je normalno i na Balkanu i u Rusiji. Uživam uz piće kada sam u kafani sa društvom ili uživam sam kod kuće, a nekad pijem i na semaforu! Šalim se, naravno, volim da popijem kada je momenat prikladan – rekao je.

Miloš je otkrio da tokom snimanja ne voli da konzumira alkohol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volim leto koje traje do novembra

– Ne volim da se ugrijem alkoholom kad imam stresna snimanja jer u tom slučaju ne mogu da se fokusiram. Moj posao i odgovornost mi to ne dozvoljavaju. Postoji priča da stariji glumci nisu izlazili trijezni na scenu, što razumijem jer posao glumca, iako djeluje glamurozno, nije nimalo lak. Pogotovo te veličine koje su živjele u jednoj drugoj zemlji… Mogu to da razumijem, ali ne i da dozvolim sebi. Nama glumcima nije lak pritisak s kojim se susrećemo i živimo svakodnevno.

Biković od raskida sa Barbarom Tatalović nije govorio o emotivnom životu, a sada je zaintrigirao odgovorom na pitanje o emotivnom statusu.

– Srećan sam – emotivno – rekao je za Alo

 

Ne propustite