AKO VAŠ MUŽ OVO RADI, BUDITE SIGURNI DA VAS VARA: Primijetite li znak broj 3 - ODMAH GA OSTAVITE!

Kiosk
AKO VAŠ MUŽ OVO RADI, BUDITE SIGURNI DA VAS VARA: Primijetite li znak broj 3 - ODMAH GA OSTAVITE!
.

Razlozi su mnogobrojni, ali treba obratiti pažnju na ove signale!

Konstantno priča masne viceve, opravdava prijatelje koji su varali svoje žene, druži se s drugim ženama i poverava im se. Oprez! Fali mu još samo korak da vas prevari!

Prema istraživanju američke fondacije i agencije "Ešli Medison", od 50 do 60 odsto muškaraca će se kad-tad "oprobati" u bračnom ili vanbračnom neverstvu.

Širi poznanstva

Upoznaje druge žene, prikuplja brojeve telefona, počinje sve češće da izlazi i pokušava da se seti svojih starih trikova. Upotrebljava sav svoj šarm, koristi stare fore i – počinje redovno da se kupa. Velike su šanse da će sada biti uspešniji nego ranije, zato što je sigurniji u sebe jer ima luku, a s tim raste i njegovo samopouzdanje.

Želi promenu

Da li vaš muž primijećuje oglase za poslovnu pratnju i komentariše ih? To je zato što bi volio da u svoj život unese malo promene, da osejti novi ženski miris. Nikako ne želi novu vezu, već samo prolaznu avanturu.

Stalno traži uzbuđenje

Prelistava por*o-časopise, kad se vraća kući, usput svrati u neki kafić da popije nešto s nogu. Evo u čemu je stvar: više ga ne uzbuđujete. I kada vodite ljubav, to vrlo kratko traje.

Krši svoje moralne principe

Daje li vam do znanja da prevara nije greh? Popuštajući u svojim moralnim principima, i sam se nada da ćete vi imati više razumevanja za njegovo eventualno nevjerstvo.

love

Krije vas od drugih

Ukoliko se zabavljate, i niste u braku, prećutkuje da ima djevojku. Ako ste mu žena, rijetko vas vodi sa sobom na poslovne zabave.

Druži se s drugim ženama

U drugim ženama traži rame za plakanje, povjerava im se i ispija kafe s njima. Pazite, to može biti vrlo opasno čim se ukaže prva prilika.

Opravdava druge preljubnike

Da li vaš muž nalazi opravdanje za sve svoje drugove koji su bili nevjerni? Štaviše, umjesto da ih osudi, on pronalazi razloge da ih opravda. Čuvajte se.

Osjeća se sputano

Često vam prebacuje da nema svoju slobodu i da mu treba više vremena i prostora za sebe. Čak kaže da je to samo prolazna faza.

prevara-shutterstock-1106476943

Uvijek ima alibi

Muškarac koji će uskoro prevariti svoju ženu ne izlazi iz kuće bez dobrog alibija. Možda još ništa nije uradio, ali sprema teren za svaki slučaj.

Da li vam sve ovo zvuči poznato?

Ove iznenadne promjene u njegovom ponašanju mogle bi značiti da je blizu trenutak kada će počiniti nevjerstvo.

Ali, prije nego što se to dogodi, treba ga podsjetiti da veza, ukoliko zaslužuje da bude spasena, može biti sačuvana kroz otvoren i iskren razgovor i da se poverenje, kad se jednom izgubi, teško ponovo stiče.

Ne propustite