Hotel Mepas 5* | Uživajte u luksuznom wellness & spa odmoru za dvije osobe i dijete do tri godine u prekrasnom Mostaru!

Aktuelno
Hotel Mepas 5* | Uživajte u luksuznom wellness & spa odmoru za dvije osobe i dijete do tri godine u prekrasnom Mostaru!
-

Hotel Mepas je luksuzni višestruko nagrađivani hotel s 5 zvjezdica. Smješten u samom centru poslovne zone Grada Mostara, samo desetak minuta pješačenja udaljen od stare gradske jezgre, okružen najvažnijim kulturnim sadržajima, u neposrednoj blizini glavnog gradskog trga, brojnih restorana, te popularnih klubova i caffe barova, svojim gostima pruža idealan spoj moderne arhitekture i bezvremenske elegancije.

6

Neovisno o tome krije li se u Vama radoznali putnik, koji želi iskusiti sve ljepote Hercegovine i njene okolice, ili ste u potrazi za opuštanjem i wellness užicima, sportskim sadržajima ili tražite idealno mjesto na kojem ćete ugostiti svoje poslovne partnere i obitelj, Hotel Mepas je idealan izbor.

5

Zatvoreni bazen sa pogledom na kristalno plavo nebo, ekskluzivni Spa & Relax centar, suvremena teretana, te kongresna dvorana i dvorane za sastanke, izvrsna gastronomska ponuda, uz prostrane sobe i apartmane sa pogledom na veličanstvenu panoramu Mostara – sve to i još više Vas očekuje u Hotelu Mepas.

3

 

Jedno noćenje u superior sobi na bazi polupansiona za dvije odrasle osobe i jedno dijete do tri godine s uključenim korištenjem SPA & RELAX centra platite 189 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite