Posjetite luksuzni Dioklecijan Hotel & Residence 4* sa spektakularnim pogledom na grad, more i otoke!

Aktuelno
Posjetite luksuzni Dioklecijan Hotel & Residence 4* sa spektakularnim pogledom na grad, more i otoke!
-

Split je grad od velikog povijesnog značaja, čiji je centar pod zaštitom UNESCO-a od 1979. godine. Sa svojom očaravajućom palačom koja i dalje služi kao smještaj ljudima, čak i do današnjeg dana, bogata kultura, ukusna hrana, topli i gostoljubivi građani i niz aktivnosti u kojima možete uživati, obećavaju stvaranje prekrasnih i nezaboravnih uspomena.

2

Split skriva mnoga blaga: suvremene trgovine u palači, fascinantnu povijest i kulturu uz svoj noćni život, barove, kafiće i restorane, sve u neposrednoj udaljenosti jednih od drugih. Samo šetanje gradskim ulicama ovog jedinstvenog i povijesno dobro očuvanog grada je avantura sama za sebe.

3

Objekt Dioklecijan Hotel & Residence nudi wellness centar, restoran te vanjski bazen na najvišem katu s pogledom na Split. Klimatizirane sobe uključuju besplatan WiFi. Sve sobe uređene su u svijetlim tonovima i sadrže balkon, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, hladnjak i električno kuhalo.

5

Vlastite kupaonice imaju tuš, sušilo za kosu i ogrtač. Jedinice uključuju priključnu stanica za iPod, prostor za sjedenje i satelitske programe. U restoranu u okviru objekta poslužuju se tradicionalna jela mediteranske i dalmatinske kuhinje. Objekt Hotel & Residence Dioklecijan također nudi bife doručak, lounge bar, zimsku terasu, internet kutak i salu za konferencije.

7

Wellness centar sadrži hidromasažnu kadu, saune i prostoriju za kardio fitness. Dioklecijanova palača, lokalitet pod zaštitom UNESCO-a, udaljena je 1,3 km. Pješčana plaža Bačvice smještena je svega 15 minuta hoda od objekta. Splitska zračna luka nalazi se na 20 km. Uz nadoplatu je moguće koristiti i parkiralište u garaži pod nadzorom.

4

 

Dva noćenja u superior sobi s balkonom i pogledom na more + dvije masaže od 30 minuta za dvije osobe platite 324 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite