Najveće svjetske zvijezde imaju broj stopala 45, 44, 42, 43..

Zanimljivosti
Najveće svjetske zvijezde imaju broj stopala 45, 44, 42, 43..
Kate Winslet, Elle MacPherson, Katie Holmes, Sanda Bullock, Gwyneth Paltrow, Uma Thurman...sve imaju ogromna stopala

Nikada ne biste rekli, ali Hollywoodom, osim niskih muškaraca, 'vladaju' i žene s velikim stopalima. Neke od najpoznatijih ljepotica nose cipele preko broja 42 Kate Winslet (39), visoka 170cm, iskreno se šali iz svojih nogu broj 43. Jednom je priznala kako je veličina njenih stopala nasmijala Leonarda DiCapria za vrijeme snimanja Titanica. Kate bi mu pokazala stopala, a on bi se uvijek nasmijao jer imamo isti broj stopala, a on je visok 185cm.  - Moja stopala zvao bi kanuima - ispričala je Winslet. 

Bivši supermodel Elle MacPherson (51), odnosno 'The Body', ima stopalo broj 45, a visoka je 185cm. Zanimljivo je da Elle ima vlastiti brend proizvoda za njegu stopala. 

Scarlett Johansson (30), koju je časopis Esquire proglasio najseksi ženom 2013. godine, visoka je 160cm, a nosi cipele broj 40. No, glumica nema problema s kompleksima te je svoja stopala nazvala slatkima. 

Katie Holmes (36) bila je puno viša od svoj bivšeg muža, Toma Cruise, sa svojih 175cm. Iako je sitne građe, Holmes nosi cipele broj 42, prenosi 24sata.hr.

Američka miljenica i, prema izboru časopisa People, najljepša žena na svijetu, Sandra Bullock (50) nikada nije pričala o veličini svojih stopala. Glumica, visoka 167cm, navodno nosi cipele broj 43.

Gwyneth Paltrow (42) obožava nositi vrtoglavo visoke potpetice, a navodno ih mora nalaziti u broju 42. Glumica navodno nosi cipele broj 42.

Angelina Jolie (39), vjerovali ili ne, nosi cipele broj 44. Kada se 2013. bosonoga slikala za kampanju Louis Vuittona, mnogi su se počeli šaliti na račun njenih velikih stopala. 

Uma Thurman (44) nosi cipele broj 42, a visoka je 180cm.  - Uvijek se osjećam previsokom, s ogromnim stopalima - kazala je jednom prilikom glumica, čija su stopala očarala Quentina Tarantina te je inzistirao da u svoje filmove s Umom ubaci nekoliko krupnih kadrova glumičinih stopala. 

U galeriji pogledajte njihova stopala.

Ne propustite