JOVANA SE VRAĆA NA MALE EKRANE! DOBILA JE POSAO: Evo gdje je gledamo, IZNENAĐENJE!

Show
JOVANA SE VRAĆA NA MALE EKRANE! DOBILA JE POSAO: Evo gdje je gledamo, IZNENAĐENJE!
Prošlo je više od mesec dana otkako voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević ne vode više jutarnji program na Prvoj televiziji.

Prošlo je više od mesec dana otkako voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević ne vode više jutarnji program na Prvoj televiziji.

Nakon otkaza za koji su saznali putem Instagrama, kako je Jovana ranije istakla, Srđan Predojević je još uvijek nezaposlen, dok Jovanu uskoro ponovo gledamo na malim ekranima.

Željko Joksimović navodno je zaposlio suprugu Jovanu na svojoj televiziji! Ona će uskoro na K1 početi da vodi jutarnji program, i to bez kolege i kuma Srđana Predojevića, sa kojim je radila punih 15 godina.

"Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na Prvoj, logično je bilo da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija. Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. Željko je presrećan, siguran je da će Jovana podići gledanost njegove televizije", rekao je izvor za "Informer".

Jovana uveliko priprema svoju emisiju, a prvi put će se pred kamerama K1 pojaviti najkasnije krajem godine.

"Željko je glavnu riječ prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htjela da nam otkriva detalje", ističe izvor i dodaje da Jovana nije pomenula kolegu Srđana Predojevića i da ne zna da li će ga pozvati da joj se pridruži.

Jovana još nije komentarisala ove navode, a Srđan Predojević, sa druge strane, kaže da još nije našao posao.

"Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavijestiću vas", rekao je voditelj.

Jovana i Srđan zajedno su vodili jutarnji program na RTS, potom na Pinku, a posljednje dvije godine na Prvoj, gde su sredinom septembra dobili otkaz. Direktor RTS Dragan Bujošević tada je želio da zaposli samo Jovanu, ali je ona to odbila jer nije bila zadovoljna platom koju joj je ponudio. Srđan navodno nije dobio poziv od Javnog servisa zbog sukoba s pojedinim kolegama i urednikom.

(Informer.rs)

Ne propustite