IMALA JE 15 GODINA I LIČILA NA STARICU: A onda je operisalo 10 DOKTORA, KAD JE VIDITE DANAS ZASTAT ĆE VAM DAH! (FOTO)

Kiosk
IMALA JE 15 GODINA I LIČILA NA STARICU: A onda je operisalo 10 DOKTORA, KAD JE VIDITE DANAS ZASTAT ĆE VAM DAH! (FOTO)
.

Za priču o Ksio Fang (15) iz Kine čuo je svijet. Djevojčica koja je zbog retke bolesti izgledala kao starica zahvaljujući plastičnim operacijama sada izgleda kao njene vršnjakinje. Zadivljena novim izgledom ne prestaje da se fotografiše.

Tinejdžerka koja je javnosti poznata pod pseudonimom Ksio Fang izjavila je za "Dejli mejl" da je bila veoma iznenađena i srećna kada je prvi put videla novo lice, nakon operacije koja je koštala 56 hiljada funti.

Prije operacije nije se usuđivala da pravi selfije, a sada ih ima "milion". "Ljepša sam i samouvjerenija", poručila je Ksio koja ranije uopše nije imala prijatelje (osim golubova koji jedini nisu bježali od nje).

zena-operacije

foto: Instagram

Spremna je za novo poglavlje u svom životu nakon godina i godina nasilja kojem je bila izložena, jer djeca nisu imala razumijevanja za njen problem.

Dugogodišnju želju ispunila je zahvaljujući humanim ljudima koji su finansirali njenu operaciju, a posebno jednom čoveku koji je platio najveći deo troškova hiruškog zahvata koji je trajao sedam i po sati. Obavljen je u bolnici "Shenyang Sunline" u Šenjangu u Kini.

"Sada konačno znam kako je to biti mlad", istakla je.

operacije3

foto: Instagram

Ksio je 20. januara ove godine javnosti predstavila novi izgled. Sama operacija urađena je 29. decembra prošle godine i njome je sa lica Kineskinje skinuto sedam centimetara kože.

U operaciji je učestvovalo 10 hirurga, tri nesteziologa i pet medicinskih sestara. A kako su ljekari rekli, satnje nije uticalo na unutrašnje organe, već samo na kožu. Istu bolest ima i majka tinejdžerke iz Kine.

operacije2

foto: Instagram

A otac najsretnije djevojčice na svijetu, koji se bavi poljoprivredom, rekao je da je noć nakon operacije najljepše spavao jer je znao da su ljekari pomogli njegovoj kćerki.

Ksio koja je iz grada Đindžou jedva je sačekala da joj skinu zavoje sa lice.

Novi.ba/Žena Blic

Ne propustite