SPECIJALCI NA NOGAMA: U toku potraga za policajcem, poznat njegov identitet

Aktuelno
SPECIJALCI NA NOGAMA: U toku potraga za policajcem, poznat njegov identitet
.

Prema prijavi rodbine, on je zadnji put viđen jučer oko 13 sati na lokalitetu Garačići, općina Bugojno, koje se nalazi nedaleko od njegovog mjesta stanovanja.

Policijskoj stanici Bugojno jučer popodne je prijavljen nestanak Senijada Lakače (1974) iz Bugojna, pripadnika Sudske policije FBiH, koji se prema raspoloživim saznanjima nalazio na godišnjem odmoru.

Prema prijavi rodbine, on je zadnji put viđen jučer oko 13 sati na lokalitetu Garačići, općina Bugojno, koje se nalazi nedaleko od njegovog mjesta stanovanja, piše Hayat.

senijad-lakace

– Odmah po prijavi službenici policije su pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti, obaviještene su policijske patrole na terenu, te se pristupilo prikupljanju interesantnih saznanja koja bi pomogla u pronalasku nestale osobe, a obaviještene su i sve policijske stanice – saopćio je MUP Srednjobosanskog kantona.

U pronalazak nestalog su uključeni i pripadnici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a, koji su zajedno sa policajcima PU i PS Bugojno angažovani na pretrazi terena.

Ne propustite