KAKAV PREOKRET! DARKO LAZIĆ ĆE PLAKATI KAO KIŠA KAD OVO ČUJE: Evo šta je sada uradila ANA SEVIĆ - VAN SEBE!

Show
KAKAV PREOKRET! DARKO LAZIĆ ĆE PLAKATI KAO KIŠA KAD OVO ČUJE: Evo šta je sada uradila ANA SEVIĆ - VAN SEBE!
.

Pjevačica Ana Sević navodno je riješena je da se u potpunosti zaštiti od laži i manipulacija Darka Lazića, te osim tužbe za povredu časti, pjevačica planira da preuzme još jednu mjeru protiv bivšeg supruga.

Sevićeva ovih dana, kako pišu mediji, planira da se obrati Centru za socijalni rad, jer na taj način želi da zaštiti svoju kćerku Lorenu.

"Anu su veoma pogodile laži koje je Darko nedavno iznio, jer ni najmanje to nije očekivala od njega. Kada je rekao da kćerku Lorenu nije vidio godinu dana, to ju je veoma pogodilo, pogotovo što je ona insistirala na tome da njihov odnos bude dobar. Zbog toga je objavila dokaze koje govore suprotno i koliko-toliko stala na put njegovim manipulacijama", kaže izvor za "Alo!" i dodaje da Sevićeva navodno, osim tužbe za povredu časti, planira da preuzme još jednu mjeru kako bi se zaštitila od laži bivšeg supruga.

sevic

foto: Instagram

"Sevićeva ne želi ništa da prepušta slučaju i ne želi da razmišlja da li je Lorena bezbjedna kada vrijeme provodi sa ocem. Jednostavno se plaši da Darko nije u potpunosti raskrstio sa svojim porocima i ne želi da svoje dijete prepušta riziku. Zbog toga razmišlja da se obrati Centru za socijalni rad kako bi razmotrila sve opcije u cilju zaštite svog djeteta. Ukoliko joj radnici Centra predlože zabranu viđanja, Ana će pristati i na tu opciju."

"Osim bezočnih laži koje je nedavno javno izrekao, Anu veoma uznemiruje činjenica da Darko i nakon stravične saobraćajne nesreće iz koje je jedva izvukao živu glavu i dalje nije mnogo promijenio svoj život. Darko i dalje vozi, uprkos tome što mu je odavno oduzeta vozačka dozvola, a Ana ne želi da rizikuje da njena kćerka sjedne u automobil sa njim. Ne želi da razmišlja o tome da li će Darko staviti Loreni sigurnosni pojas, da li će prekoračiti brzinu i tako ugroziti sigurnost djeteta", priča izvor za gorepomenuti list i dodaje:

darko-lazic-instagram-printscreen-1-1140x815-1

foto: Instagram

"Najveća ironija u cijelom ovom slučaju leži u tome što je Ana dozvoljavala Darku da viđa Lorenu kada je god to htio, ali je on izbjegavao svoje roditeljske dužnosti. Kada je Anu javno optužio da mu ne dozvoljava da viđa kćerku, Sevićeva ga je odmah demantovala, a potom je odlučila da uradi upravo to."

"Nikada nisam željela da komentarišem privatni život. Molim vas da me razumijete", rekla je Ana kada su je pozvali da prokomentariše.

(blic.rs)

Ne propustite