STJUARDESE OTKRILE MRAČNU STRANU AVIONA: Ovo se KRIJE od putnika! ZAPREPASTIT ĆETE SE

Kiosk
STJUARDESE OTKRILE MRAČNU STRANU AVIONA: Ovo se KRIJE od putnika! ZAPREPASTIT ĆETE SE
.

Ako ste mislili da ste sve znali o letu avionom, varate se!

Stjuardese na Reditu podijelile su zastrašujuću tajnu o putničkim avionima zbog kojih ćete možda oklijevati da letite: većina aviona ima polomljene dijelove dok lete!

Očigledno je da su avioni ogromni i imaju mnogo dijelova koje sve treba održavati. Međutim, u prilično zabrinjavajućoj objavi na Reditu stjuardesa je napisala da mnogi avioni lete sa neispravnim dijelovima.

Članica kabinske posade tvrdi da na bilo kom letu avion vjerovatno ima određeni broj slomljenih dijelova.

- Ako nemate izuzetne sreće i ako vaša letelica nije tek izašla iz hangara nakon većeg održavanja, u njoj će biti apsolutno nešto pokvareno. Avion može da ima čitav niz polomljenih dijelova i da mu se i dalje dozvoli let. Slomljeni dijelovi se jednostavno označe, evidentiraju i stavljaju na "to do" listu (stvari koje treba da se poprave ili zamjene) sljedeći put kada ode na održavanje - napisao je član avionske posade koji sebe predstavlja pod imenom ConstableBlimeiChips.

Srećom, avioni su i dalje jedan od najsigurnijih načina za putovanje, a kada je riječ o većim kvarovima oni se obavezno otklonjaju prije leta.

Kada se to dogodi, često je to uzrok kašnjenja aviona. Ako je problem sa avionom vrlo opasan, moraće da se riješi.

Stjuardese znaju da će ovo uplašiti putnike zbog čega obično kažu nekoliko belih laži, tvrdi stjuaredesa CheatingOutlav. 

Ako vas ove veijsti čine nervoznim, pokušajte da ne brinete. Stjuardese su obučene da vam pomognu u hitnim slučajevima. Dakle, u sigurnim ste rukama.

(Telegraf.rs)

 

Ne propustite