OVO JE IDEALNA RAZLIKA U GODINAMA IZMEĐU PARTNERA: Odmah provjerite DA LI STE KOMPATIBILNI, ovo je sigurno TAČNO

Zanimljivosti
OVO JE IDEALNA RAZLIKA U GODINAMA IZMEĐU PARTNERA: Odmah provjerite DA LI STE KOMPATIBILNI, ovo je sigurno TAČNO
.

Samo je ljubav važna i razliku u godinama uopšte ne treba gledati? Nauka se ne slaže s tim jer istraživanja pokazuju da ta razlika i te kako može da odredi koliko će dugo veza trajati, a vrlo dobro se zna i koji broj je zapravo magičan za dugu ljubav.

Podaci studije sprovedene na Univerzitetu “Hermory” u Atlanti kažu da, što je veća razlika u godinama između partnera, to je veća šansa da se oni rastanu. Analizirajući 3.000 parova, naučnici su utvrdili da parovi s razlikom do pet godina imaju 18 odsto veće šanse za raskid veze u odnosu na partnere iste dobi.

Taj broj raste na 39 odsto za parove kod kojih je razlika do 10 godina, a na čak 95 odsto za one kod kojih je razlika 20 godina, pišu na sajtu. GQ.com.

2d509b6f-03ce-4aa0-9c9f-4be39b24fc08

I mada su francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit Makron dokaz da ne mora tako, nauka je jasna.

Naime, stručnjaci kažu da je najbolje kada je razlika između partnera godinu dana, jer su tada šanse za raskid najmanje – samo tri odsto, prenosi Nova. rs.

Naravno, ne zavisi uspjeh veze samo do toga, ali moguće je da ima uticaja – prvenstveno zato što parovi s velikom razlikom u godinama nerijetko imaju različit pogled na svijet, različite ciljeve i stavove.

Ne propustite