Upoznajte glavni grad Srbije, posjetite sve njegove znamenitosti i odsjednite u Heritage Hotelu 4*!

Aktuelno
Upoznajte glavni grad Srbije, posjetite sve njegove znamenitosti i odsjednite u Heritage Hotelu 4*!
-

Dizajnerski hotel Heritage nalazi se u Beogradu te je okružen parkom i zelenilom. Hotel se odlikuje modernim, luksuznim uređenjem i ima à la carte restoran koji poslužuje jela međunarodne i domaće kuhinje. U okviru objekta gostima su besplatno na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište.

5

Sve hotelske sobe imaju klima-uređaj, prozore od poda do stropa i umjetničke slike. Sve sobe sadrže prostor za sjedenje s LED TV-om sa satelitskim programima, sef i minibar. Sve jedinice imaju kupaonicu s tušem, sušilom za kosu, besplatnim kozmetičkim priborom, ogrtačem i papučama.

3

Gosti mogu popiti piće ili pojesti lagani zalogaj u krovnom baru na 9. katu. U salu za konferencije, odakle se pruža panoramski pogled na grad, moguće je smjestiti 35 osoba. Objekt sadrži recepciju otvorenu 24 sata dnevno i mjenjačnicu. Moguć je najam bicikala i automobila.

2

Objekt je udaljen 800 metara od bulevara kralja Aleksandra s brojnim trgovinama i restoranima. Ovaj hotel nalazi se na 1,5 km od općine Stari Grad u Beogradu i 2,6 km od boemske četvrti Skadarlija. Muzej Nikole Tesle udaljen je 2 km.

4

 

Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe platite samo 133 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite