Veličanstven doček Nove godine uz DJ Vanillaz u Splitu u hotelu Amphora 4*!

Aktuelno
Veličanstven doček Nove godine uz DJ Vanillaz u Splitu u hotelu Amphora 4*!
-

Smješten na plaži Žnjan, rekreacijskoj zoni u gradu Splitu s pogledom na Jadransko more, hotel Amphora nudi panoramski pogled na more i obalu Dalmacije.
Amphora je idealno odredište za nadahnuće i za slobodno vrijeme i za poslovne putnike.

2

Unutarnji bazen i lounge bar potiču goste na usporavanje i uživanje u istinskom bijegu. Fitness corner i individualni tretmani omogućavaju gostima da ostanu u vrhunskoj formi.

6

Smješten na plaži Znjan, rekreacijskoj zoni u gradu Splitu s pogledom na Jadransko more, hotel Amphora nudi panoramski pogled na more i obalu Dalmacije. Samo 30 minuta vožnje od Međunarodne zračne luke Split i 30 minuta hoda od centra grada (autobusno stajalište je ispred hotela), Amphora je idealno odredište za nadahnuće i za slobodno vrijeme i za poslovne putnike.

5

Uz jedinstveni krov s pogledom na more, hotel Amphora otkriva neočekivane i izvanredne poglede. Tri bazena i lounge bar potiču goste na usporavanje i uživanje u istinskom bijegu. Fitnes sala i kozmetički salon omogućavaju gostima da ostanu u vrhunskoj formi.

3

206 soba i apartmana nude vrhunski namještaj za apsolutnu udobnost i besplatan Wi-Fi pristup kako biste ostali povezani. Sobe i apartmani uređeni su u suvremenom, intimnom stilu, a svi imaju balkone s nevjerojatnim pogledom na more.

4

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite