Uđite u svijet opuštanja uz wellnes odmor u Beogradu i luksuzni Xenon Hotel 4*!

Aktuelno
Uđite u svijet opuštanja uz wellnes odmor u Beogradu i luksuzni Xenon Hotel 4*!
-

Prijestolnica svjetskog glasa oduševljava posjetitelje jedinstvenim društvenim životom, koji slovi kao najbogatiji i najraznovrsniji na našim prostorima. Zanimljiva arhitektura, povijest koja nas veže, ludi noćni život, vrhunska ponuda restorana i klubova, opuštenost stanovnika…

5

Sve to utječe na popularnost ovog grada. Svi stanovnici Beograda, ali i posjetitelji, običavaju govoriti vrlo pohvalno o gradskom duhu i općoj atmosferi.

2

Hotel je poznat po svojoj intimnoj atmosferi i klasičnom šarmu, te je za svakog gosta kao dom daleko od doma. Ovo je mjesto gdje će profesionalno i ljubazno osoblje rado sudjelovati u svakoj vašoj potrebi; gdje je pozornost posvećena detaljima; i gdje lokacija nikad nije bila bolja.

4

Hotel Xenon nalazi se samo nekoliko minuta od Bulevara Kralja Aleksandra, u blizini Trga Slavija i autoceste E-75. Upravo je to razlog zašto se gosti vraćaju u ovaj hotel u svojem privatnom i poslovnom vremenu.

3

 

Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe platite 293 KM, Citydeal-u 58 KM, a ostatak od 120 EUR pri dolasku u hotel Xenon Hotel 4* u Beogradu!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite