BAZEN USRED SOBE, MILE KITIĆ ŽIVI U ZLATU: Luksuz pršti na sve strane, JEDAN DETALJ ĆE VAS OSTAVIT BEZ TEKSTA

Show
BAZEN  USRED SOBE,  MILE KITIĆ ŽIVI U ZLATU: Luksuz pršti na sve strane, JEDAN DETALJ ĆE VAS OSTAVIT BEZ TEKSTA
.

Supruga pjevača Mileta Kitića Marta Savić od početka pandemije je u Dominikanskoj Republici.

Njihova vila nalazi se u elitnom kraju u centru grada gde ovaj estradni par ima velelepnu vilu od 550.000 evra, sa bazenom usred sobe, u kojoj žive sa ćerkom Elenom, koja je takođe pjevačica.

Kako smo usput sretali komšije, priče o razvodu nije bilo ni na vidiku.

- Sretala sam ih često ovde, međutim, sada rjeđe. Mile je prije neki dan prošao ovuda, ali Marte nema mjesecima. Čitala sam u medijima da je otišla na neko putovanje. E ako se do sada nisu rastali, neće sigurno jedan pjevačicin odmor da im pokvari planove. Vidi se da se vole i da su zaljubljeni - smatra komšinica iz obližnje trgovinske radnje, koja je poželjela da ostane anonimna.

Obilazeći dalje ulicu u kojoj žive, jedna komšinica ih je nahvalila.

- Sjajne su komšije, uvek se fino jave i vedrog su duha.

Jedan od majstora koji radi na obližnjem gradilištu kaže da je video Mileta pre neki dan.

- Prošao je tu nekoliko puta. Najnormalniji čovek, kao da uopšte nije poznat. Došao je iz Hrvatske, tako da ga malo pa malo sretnemo. Ten mu je preplanuo, vidi se da je uživao tokom putovanja - izjavljuje građevinac iz komšiluka.

S obzirom na to da se u blizini nalazio i frizerski salon, dve ljubazne devojke istakle su da često vidaju njihovu ćerku Elenu.

- Elena često prolazi ovuda, čini nam se da je vozila neki džip, ali nismo sigurne. Marta često šeta bez šminke kada je tu i bude u opuštenom izdanju. Mile stalno u ruci nosi novine i ide do prodavnice da kupi namirnice. Priče o razvodu nisam čula, tako da ne mogu to da tvrdim - govori jedna od djevojaka, dok se druga nadovi da je vidjela pjevača kako nosi kese.

- Nisam toliko obraćala pažnju, ali da, sretnem ih. Isto sam vidjela Kitića kako nosi kese iz prodavnice, dok Elenu stvarno nisam imala prilike da ugledam. Volim njenu muziku i često je slušam, ona je pogotovo sada popularna.

bazen-miletov

Ne propustite