MARINA IZBRISALA SVE SLIKE, A SAD SE OGLASIO DARKO LAZIĆ: Potvrdio LOŠE VIJESTI O NJIHOVOM BRAKU, evo šta se dešava

Show
MARINA IZBRISALA SVE SLIKE, A SAD SE OGLASIO DARKO LAZIĆ: Potvrdio LOŠE VIJESTI O NJIHOVOM BRAKU, evo šta se dešava
.

Popularni pjevač Darko Lazić u poslednjih nekoliko dana puni žutu štampu, ali ne zbog novih projekata i pesama, već zbog svog veoma burnog ljubavnog života.

Darko je priznao da je u veoma lošim odnosima sa svojom bivšom suprugom Anom Sević, te je naveo da godinu dana nije vidio njihovu kćerku Lorenu, što je Ana oštro demantovala, ali tu drami nije kraj.

darko-nikolat

Pojavile su se spekulacije da se Darko razišao i od druge žene, tačnije verenice Marine Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

U prilog tome govori i činjenica da je Lazićeva vjerenica obrisala sve zajedničke fotografije sa njim sa svog Instagram profila.

darko-marina

Podsjetimo, Lazić je između redova jučer u emisiji "Premijera - Vikend specijal" potvrdio da Marina i on imaju problema u braku, te je otkrio da joj je veoma zamjerio što je javno objavila da mu zamjera kada kasno dolazi kući. Darko je izjavio da se takve stvari rješavaju u četiri zida i da ne mora cijela nacija da zna za njihove bračne probleme. Izgleda da mu je Marina zamjerila zbog ove izjave, pa je sve samo kulminiralo.

Ne propustite