STIGLA LOŠA VIJEST O ZDRAVLJU TRUDNE LUNE ĐOGANI: Svi u strahu zbog njenog stanja, EVO ŠTA JOJ SE DEŠAVA

Show
STIGLA LOŠA VIJEST O ZDRAVLJU TRUDNE LUNE ĐOGANI: Svi u strahu zbog njenog stanja, EVO ŠTA JOJ SE DEŠAVA
.

Ima promjene...

Luna Đogani u drugom je stanju i čeka prvo dijete sa verenikom Markom Miljkovićem, a kako kaže još nije počela da kupuje stvari za bebu, ali je počela da dobija poklone.

- Nisam, jer ne znam još pol, ne bih žurila. Dobijam neke poklončiće, to je normalno, ali polako, ima vremena za sve - rekla je Luna koja kaže da ne razmišlja o polu bebe, već da joj je samo bitno da dijete bude živo i zdravo.

luna-djogani-marko-miljkovic

- Ja bih samo voljela da je živo i zdravo, to me svi pitaju svakodnevno deset puta, ali ja nemam neke želje, želim samo da bude zdravo. Malo je sad ovo doba korone i malo sam uplašena zbog svega, pazim dosta na sve. Zbog toga sam skeptična, samo da bude zdravo, a što se tiče pola, kako god, šta je suđeno to će da bude... Mi znamo, isplanirali smo imena prije nego što se ovo desilo. Dječak će da bude Luka, a devojčica Mia, zna se to već odavno - istakla je Đoganijeva.

Kako kaže, već osjeća promjene.

luna-dogani-i-marko-miljkovic

- Ima promjena koje su normalne, ne kaže se za džabe drugo stanje, ali ja u svemu tome nekako uživam, željela sam sve ovo i prija mi. Stvarno sam dobro i mislim da se to vidi na meni - rekla je Luna.

 

Ne propustite