NAKON DARKOVIH TVRDNJI DA KĆERKU NIJE VIDIO GODINU DANA, ANA SEVIĆ SINOĆ OBJAVILA OVE 2 SLIKE: Pljušte komentari, ZADALA MU TEŽAK UDARAC

Show
NAKON DARKOVIH TVRDNJI DA KĆERKU  NIJE VIDIO GODINU DANA, ANA SEVIĆ SINOĆ OBJAVILA OVE 2 SLIKE: Pljušte komentari, ZADALA MU TEŽAK UDARAC
vPjevač Darko Lazić je pred kamerama u emisiji "Premijera Vikend specijal" tvrdio da ćerku Lorenu nije vidio godinu dana, zbog čega je Ana Sević momentalno reagovala.

Pjevač Darko Lazić je pred kamerama u emisiji "Premijera Vikend specijal" tvrdio da ćerku Lorenu nije vidio godinu dana, zbog čega je Ana Sević momentalno reagovala.

Kako saznajemo, pjevačici je u prvi mah od stresa zbog Darkovih izjava pozlilo.

- Ani je pozlilo kada je sve čula, toliko se iznervirala. Onda je riješila da okači fotografije Darka i Lorene na Instagram i to ju je malo umirilo. Zaista je u trenutku pobjesnila - otkriva izvor za "Blic.rs".

Nakon toga, Ana je na svom Instagramu postavila niz fotografija na kojima je željela da pokaže da njen bivši suprug navodno ne govori istinu.

Ona je na fotografiji označila tačan datum kada je Lorena bila kod Darka, kao i to da je svoj šesti rođendan slavila u Brestaču kod njega.

- 10.07.2020. Lorenin rođendan u Brestaču - piše u opisu fotografije.

ana1

ana2

Društvene mreže su se usijale od komentara, a nakon ovoga folker se više nije oglašavao, a ni njegova bivša supruga.

(Blic.rs)
 

Ne propustite