PRIJE SPAVANJA POJEDITE OVO I SMRŠAT ĆETE U REKORDNOM ROKU: Obavezno probajte

Porodica i zdravlje
PRIJE SPAVANJA POJEDITE OVO I SMRŠAT ĆETE U REKORDNOM ROKU: Obavezno probajte
.

Spavanjem možete ubrzati preobrazbu!

Možda vam sada ovo zvuči kao potpuna glupost, ali vas uvjeravam da ćete do kraja objave promijeniti svoje mišljenje.

Pravim odabirom večernjeg obroka to vam bez nekog većeg napora može uspjeti već danas.

Na portalu fittijelo.com saznat ćete što je najbolje uvrstiti na jelovnik prije nego se udobno smjestite pod pokrivačem.

U 1 minuti izračunaj svoj personalizirani jelovnik

Tvrdnja da poslije šest sati odnosno prije spavanja ne smijete jesti ako želite oblikovati fit, zdravu figuru potpuno je pogrešna i bez ikakve osnove. Bez obzira na to što tada mirujemo, u našem organizmu odvijaju se brojni procesi. Zato je tijelu potreban konstantan izvor energije. Bez ovog uvjeta tijelo tijekom dana počinje stvarati zalihe u obliku suvišnih masnoća. Da…one, koje vam najviše smetaju!

Da biste izbjegli pogrešku navest ću vam pet jednostavnih, ukusnih i zdravih namirnica, koje već večeras možete uvrstiti na vaš jelovnik.

Tuna

Tuna kao prva namirnica na današnjoj listi skriva u sebi pravo oružje za borbu sa suvišnim kilogramima.

Sadrži omega 3 masne kiseline, koje hvale svi, od liječnika, farmaceuta i nutricionista do sportaša. Utječu na hormon leptin, koji u tijelu uravnava energiju, a time i sagorijevanje suvišnih masnoća.

Bademi

Kada vam tijekom gledanja najomiljenije serije zakruli u želucu mnogi od vas naprave pogrešku. Sve što morate učiniti u tom trenutku je da izaberete zdravu alternativu klasičnim grickalicama.

U tom slučaju bademi su odličan izbor i zauzimaju drugo mjesto na našoj listi. Ako se pitate zašto su baš bademi naš izbor pojasnićemo vam razlog. Osim što sadrže zdrave masnoće i proteine, bademi su bogat izvor magnezija, koji pozitivno utječe na kvalitetu sna.

Poznato je da je miran san vrlo važan kada želimo oblikovati savršenu figuru, jer se tijekom odmora u našem organizmu uravnavaju svi glavni hormoni, koji imaju primarnu ulogu u trošenju energije. Umjerena količina je točno to što vam je potrebno prije spavanja.

Sirevi zrnate strukture

Skuta kao laki sir zrnate strukture treća je korisna namirnica na koju mnogi zaboravljaju. Predstavlja niskokaloričan obrok, koji je bogat nutrijentima i ima odličan okus. Glavna prednost sira zrnate strukture je to što sadrži proteine, koji se za razliku od ugljikohidrata polako oslobađaju i tako tijekom spavanja donose tijelu energiju za regeneraciju, čime omogućuju napredak.

Ovim visokoproteinskim međuobrokom s lakoćom ćete izbjeći večernje napade gladi, a svima nam je poznato na koji način nam mogu pokvariti dnevne planove.

Avokado
ogled-receptaAko su vam kojim slučajem dosadile klasične večere, avokado je odličan izbor za vas . Predstavlja jedan od najzdravijih voćnih plodova na našem planetu. Obilje vitamina, minerala, antioksidanata i zdravih masnoća, koji su našem tijelu prijeko potrebni za neometano djelovanje i uspješno mršavljenje razlog su uvrštavanja ovog voća na današnju listu.

Bez brige! Ako još niste smislili način pripremanja avokada, obavezno pročitajte donji recept.

Grčki jogurt
Osim lakog sira zrnate strukture, grčki jogurt također predstavlja izvor proteina, koji organizmu omogućuju kvalitetnu regeneraciju mišića, a time i oblikovanje čvrste figure. Namirnicu pakiraju vrlo praktično. Ako u jogurt dodate šaku šumskog voća i malo cimeta, bez posebnih kulinarskih trikova dobit ćete večernju poslasticu.

Upozoravam vas da tijekom odabira morate biti vrlo pažljivi, jer se pod imenom grčki jogurt na policama skriva malo more ovakvih i sličnih proizvoda.

Zdravi i ukusni obroci opskrbit će vaš organizam prijeko potrebnom energijom i ubrzati vašu preobrazbu. Pri odabiru današnje večere savjetujem vam da uzmete u obzir i sljedeća dva savjeta:
– Uzmite u obzir pravilo umjerenosti
– Zadnji obrok pojedite najkasnije sat prije spavanja.

Bez obzira na to kakve okuse volite, uvjeren sam da ste na listi pronašli barem jedan obrok koji vam odgovara. Napišite mi u komentar koji će se od njih danas ili najkasnije sutra pojaviti na vašem jelovniku. Svi koji imate bilo kakva dodatna pitanja ne oklijevajte i pišite na miha@fittijelo.com, a ja ću vam s velikim zadovoljstvom pomoći u vašoj preobrazbi. Da slučajno ne bi propustio(-la) nove objave, obavezno upiši svoju e-mail adresu i pridruži se interesentima na mojoj mailing listi.

JOŠ I OVO…

Razumijem zašto neki misle da si konzumiranjem proteinskih zalogaja mogu pomoći do tijela iz snova.

Zato što su upravo proteini građevni materijal mišića! Ali pritom zaborave na sve ostale čimbenike koji utječu na uspješnost tvoje preobrazbe.

Ako želiš isklesati svoje tijelo, onda ti treba precizan prehrambeni plan. Svaki dan trebaš točno znati što, kad i koliko čega pojesti.

Povremeni grešni obroci ti neće pokvariti planove, ali moraš pred sobom imati jasnu sliku.

Ne propustite