OGLASIO SE OTAC PAULE HUBLIN, POSLAO ŽESTOKU PORUKU NJOJ I TOMI: Spomenuo i Nadeždu, KAD ČUJE OVO POZLIT ĆE JOJ

Show
OGLASIO SE OTAC PAULE HUBLIN, POSLAO ŽESTOKU PORUKU NJOJ I TOMI: Spomenuo i Nadeždu, KAD ČUJE OVO POZLIT ĆE JOJ
.

Imao je samo jednu želju!

Paula Hublin učesnica je "Zadruge 4", koja je izazvala buru reakcija samom pojavom. Ušla je u rijaliti kao zauzeta, sa dečkom, Franom Pujasom, sa kojim je ubrzo raskinula. Nakon pokušaja veze sa Anđelom Rankovićem, a kasnije i Milanom Jankovićem Čorbom, sada je uplovila u emotivni odnos sa Tomom Panićem, koji ima dete sa Nadeždom Biljić.

Povodom svega, oglasio se i Paulin otac, Matija Hublin, koji je bio razočaran onim što je ćerka pokazala za ovo vrijeme, pa se nije libio da je iskritikuje:

- Željeli bismo da istaknemo da uopšte ne podržavamo to što radi. Nikako je ne prepoznajemo. To je dijete koje je meni zamjeralo što pušim, koja prezire psovke, a sada radi sve ovo... Vjerujte mi, ja mislim da bi sve promenilo moj eventualni susret sa njom. Da bi se odmah dozvala pameti i prekinula tu priču. Porodica je uopšte ne podržava, ni sestra, majka, kao ni ja. Nismo sigurni da li se radi o igri ili zaljubljivanju, ali nema našu podršku, nikako - počeo je Paulin otac.

paula1

Na pitanje šta joj zamjera porodica, on je bio direktan:

- Ne zamjeramo joj samo ovu situaciju sa Tomom. Ne znam na šta liče te psovke, kao ni odlazak iz kreveta u krevet, stalno sa nekim drugim. Uopšte ne prepoznajem dijete. Uništava život Nadeždi, tom detetu, ali i sebi. Ko će je željeti posle rijalitija, sa ovakvim ponašanjem? Njena majka ne može ni da gleda sve to. Kad ja okrenem kanal, da pogledam šta se dešava, ona odmah ode, vjerujte mi - žalio se Matija.

Također, pitali smo ga šta misli o Paulinom trenutnom izabraniku, Tomi Paniću:

- On je igrač, nema nikakvih emocija sa njegove strane, to se vidi. Ja imam suprugu, to se ne radi ženi i djetetu, nemam šta da kažem. Samo igra rijaliti, ali Pauli to ne treba, uništiće sebi život zbog ovoga - rekao je Paulin otac.

Istakao je koliko bi volio da obavi samo jedan razgovor sa Paulom, kako bi je, kako on kaže, "restartovao", jer ne želi da uništi tuđe, kao i svoj život.

Ne propustite