VIDITE LI NEŠTO ČUDNO U RONALDOVOJ KUĆI? 1 detalj sve ostavio u šoku,ZAPREPASTIT ĆETE SE KAD SHVATITE

Kiosk
VIDITE LI NEŠTO ČUDNO U RONALDOVOJ KUĆI? 1 detalj sve ostavio u šoku,ZAPREPASTIT ĆETE SE KAD SHVATITE
.

Cristiano Ronaldo i Georgina u svim aspektima života uživaju u skupocjenim stvarima i luksuzu, no na njihovoj posljednjoj zajedničkoj fotografiji iz obiteljskog doma pratitelji su uočili jedan detalj koji u svojim domovima vjerojatno imaju i mnogi roditelji u Hrvatskoj.

Ronaldo i Georgina pozirali su u svojoj vili s djecom, a malena Eva, kako se čini prema fotografiji, sjedila je u hranilici koja se može pronaći u jednom popularnom trgovačkom lancu za samo 99,90 kuna.

"Najbolji poklon koji mi je život dao", napisala je Georgina uz obiteljsku fotografiju koju je lajkalo preko milijun ljudi.

"Ima hranilicu jeftiniju od 20 eura, od milijardera bi očekivao da dijete sjedi u zlatnoj stolici", "Pogledajte u kakvoj hranilici sjedi Ronaldovo dijete", "Ima istu hranilicu kao i moje dijete", "Barem imamo istu hranilicu", bili su neki od komentara pratitelja koji su uočili zanimljiv i neočekivan detalj u Ronaldovom domu.

Neki su se našalili i na račun namirnica koje su uočili na stolu. "Mogu si priuštiti isto mlijeko kao i ti, zbog toga se osjećam bogato", šalili su se neki Ronaldovi pratitelji pošto je on istu fotografiju podijelio i na svom profilu.

Uživaju u luksuzu

Ronaldove i Georginine pratitelje ovaj je detalj posebno iznenadio jer par inače uživa u luksuzu koji je mnogima nezamisliv.

Georgina, primjerice, ima najmanje šest torbi Hermes Birkin koje su 2016. godine proglašene investicijom vrednijom od zlata. Cijene tih torbi se uglavnom kreću od 40 tisuća kuna pa sve do 80 tisuća, ali i do nekoliko stotina tisuća ako je riječ o personaliziranim primjercima. Točna cijena ove torbe može se saznati jedino na zahtjev, a ona, osim o veličini, ovisi i o vrsti kože od koje je rađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja. 

Georgina je nedavno objavila i fotografiju na kojoj se blizanci Eva i Mateo i malena Alena igraju s njenim skupocjenima krpicama i modnim dodacima.

Fokus s dječje igre privukli su luksuzni detalji u pozadini - skupe torbice i cipele vrijedne stotine i stotine tisuća (barem). Chanel, Dior, Louis Vuitton, Celine... Svi ti brendovi mogu se vidjeti na policama garderobe koju su djeca Cristiana Ronalda iskoristila kao dječje igralište.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El mejor regalo que la vida me dio. Feliz semana

Španjolski mediji tvrde da Ronaldo Georgini daje mjesečni džeparac u iznosu od 50 do 100 tisuća eura (od 370 tisuća do 750 tisuća kuna). 26-godišnja ljepotica navodno za svaki sponzorirani post na Instagramu traži oko 8000 eura, a za intervjue je tražila i do 100 tisuća eura. Ronaldo s Juventusom ima ugovor od skoro trideset milijuna eura godišnje.

Njihova veza službeno je počela 2016. godine na jednoj zabavi. Ubrzo je dobila otkaz u dućanu, presudile su joj paparazzo snimke njenog spoja s Ronaldom u pariškom Disneylandu. 

Sljedeće godine rodila je Alanu Martinu, njihovu prvu kćer, a s Ronaldom odgaja i blizance Evu i Matea te sina Cristiana koje mu je rodila surogat-majka.

Izvor:Index.hr 

Ne propustite