STIGAO MJESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR, EVO ŠTA VAS ČEKA: Ovaj znak će se OPARITI, BLAGO VAMA! ODMAH PROVJERITE

Horoskop
STIGAO MJESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR, EVO ŠTA VAS ČEKA: Ovaj znak će se OPARITI, BLAGO VAMA! ODMAH PROVJERITE
Pročitajte mjesečni horoskop za novembar nekog čekaju brige, a nekog veselje.

Pročitajte mjesečni horoskop za novembar nekog čekaju brige, a nekog veselje.

OVAN
Nastavlja se period pojačnih napora u ljubavi, ali uz konačan uspjeh. Ponekad ćete morati paziti kako se ponašate. Ne prenagljujte, a ako baš nije sve po vašem, strpite se. Oni koji su još sami bit će povučeni i posvetit će se istraživanju alternative. Poslovna situacija bit će pod kontrolom ako ne ulazite u rasprave. Budite umjereni u svemu.

BIK
Trebat će vam malo živaca da poboljšate svoj privatni život. Ne budite nestrpljivi, jer se to može. Ipak, izazova i provokacija neće nedostajati, no prihvatite to kao priliku za treniranje strpljenja i takta. Nešto slično događat će se i na poslu. Vaši nadređeni pojačat će pritisak, a vama će nedostajati snage. Štedite se.

BLIZANCI
Kad se malo zabrinete, vaši prijatelji pomoći će vam da se pred vama otvore nove spoznaje, pristupi i mogućnosti, a onda će uslijediti i veselje. Neki će se zagledati u osobu iz svog starog društva. Poslove ćete odrađivati pomalo nonšalantno. Gledat ćete da što više uživate u onom što radite. Neki će neočekivano biti pohvaljeni.

RAK
Opuštenost i ugoda bit će glavna obilježja vašeg privatnog života ovaj mjesec. Bit ćete dovoljno sigurni u sebe da drugoj strani možete postavljati pitanja kojih ste se nekad bojali. Ojačat će povjerenje u vezama. Poslove će krasiti stabilnost, ali stresovi zbog raznih zahtjeva neće izostati. Ostanite mirni.

LAV
Većinu ovog mjeseca djelovat ćete na dva načina: diskretno i otvoreno. Vama je svojstvenije biti među ljudima i širiti informacije, ali ovaj put sve ćete povezati i sa svojom intuicijom i maštom. Pokazat ćete se bogatijom osobom. U ljubavi će biti dobro ako ne odgovarate na povremene provokacije.

DJEVICA
Potreba za istraživanjem i daljinama ojačat će tokom ovog mjeseca. Neki bi zbog toga mogli ubrzati stvari i učiniti i poneku glupost. Važno je prvo pogledati kamo skačete, a tek onda skočiti. Osobni odnosi bit će kvalitetni, a vaš partner bit će vam najbolji oslonac i savjetnik u vašim poduzimanjima.

VAGA
Na radnom mjestu pojavit će se velika prilika da prosperirate ili da radite nešto što je vama jako drago i ugodno. Moguć je i posao koji će vam podići ugled. Vi to sigurno nećete propustiti. Privatno, morat ćete surađivati s partnerom čak i onda kad mislite drukčije. Shvatit ćete da je to privremeno.

ŠKORPIJA
Većinu mjeseca bit ćete puni energije i potrebe da poduzmete još više. Imat ćete jasan stav i cilj, pa bi bilo šteta da ne odradite sve što možete. Malo je onih koji će se odmarati, a ako to i učine, na godišnjem će biti aktivni. Osobni odnosi razvijat će se dobro sve do sredine mjeseca. Drugi dio mjeseca donosi malu distancu u ljubavi.

STRIJELAC
Pred vama je mjesec istraživanja i inventura. Imat ćete i prilika za izlaske i zabave, ali ćete na njima biti pomalo odsutni duhom.U takvim okolnostima zabavljat ćete se napola. Neki bi mogli osjetiti iskušenje tajne ljubavi. Na poslu će također biti zanimljivo zbog niza raznih tema. Imat ćete priliku pookazati koliko ste kreativni.

JARAC
Mjesec pred vama bit će zanimljiv jer ćete se baviti svime pomalo. Vaš angažman na poslu zahtijevat će više izražajnosti, te preznetaciju vlastitih ideja. Također ćete se baviti financijama. Imat ćete podršku uglednih ljudi. Osobni odnosi bit će dobri. Oni koji su još sami također će lako sklapati poznanstva. Dobro ćete komunicirati.

VODOLIJA
Ovaj mjesec bit će pomalo šaren. S jedne strane otvarat će vam se nove i zanimljive mogućnosti kako u poslu, tako i u ljubavi, no s druge strane, nedostatak energije i prave inicijative učinit će da od svega iskoristite tek jedan dio. Uz dobar plan i ekonomiziranje sa svojim snagama možda ćete uspjeti učiniti i više.

RIBE
Ništa vas neće zaustavljati na putu ka vašem cilju. Bit ćete puni samopouzdanja cijeli ovaj mjesec, a imat ćete i sasvim dovoljno snage da sve zamišljeno provedete u djelo. Stoga će mnogi stvoriti temelje za daljnji razvoj posla. Osobni odnosi bit će kvalitetni, a mnogi će gledati da učvrste postojeću vezu.

Ne propustite