OVAKO ĆE POKAZATI DA NE MOGU BEZ VAS Kako se horoskopski znaci ponašaju kad im nedostaje partner ŠKORPIJA JE BAŠ ORGINALNA

Horoskop
OVAKO ĆE POKAZATI DA NE MOGU BEZ VAS Kako se horoskopski znaci ponašaju kad im nedostaje partner ŠKORPIJA JE BAŠ ORGINALNA
Horoskopski znaci na različite načine pokazuju da im nedostajete i dok će jedni kukati i plakati jer vas ne viđaju, drugi će odabrati da se okrenu sebi i ne pokažu da ih vaše odsustvo pomijera.

OVAKO ĆE POKAZATI DA NE MOGU BEZ VAS Kako se horoskopski znaci ponašaju kad im nedostaje partner
Horoskopski znaci na različite načine pokazuju da im nedostajete i dok će jedni kukati i plakati jer vas ne viđaju, drugi će odabrati da se okrenu sebi i ne pokažu da ih vaše odsustvo pomijera.

Evo kako se svaki znak bori sa nedostajanjem partnera:

Ovan

Ovan je po prirodi izuzetno konkurentan, pa zna da se osjeća nesigurno ako pomisli da bi mu neko mogao “oteti” partnera. On će ljubomorom pokazivati da mu nedostajete. Vidi li svog partnera da razgovara s nekim drugim, neće nimalo da se libi da pokaže da nije srećan zbog toga. Ovan vas želi samo za sebe, iako zna biti previše ponosan da prizna da mu nedostajete, nije previše ponosan da pokaže da je ljubomoran.

Bik

Iako je Bik vrlo predan svojim vezama, često je previše tvrdoglav u priznanju da mu partner nedostaje i to zna biti razlog zašto je vrlo toliko teško “pročitati” muškarca Bika. On mrzi da se osjeća nesigurno, pa će često činiti sve što je u njegovoj moći da ukloni taj osjećaj, ali to opet ne znači kako će u potpunosti uspjeti u tome. Najbolji način da saznate koliko mu nedostajete je to koliko se trudi da bude prisutan u vašem životu. Ako mu nedostajete, ostaće u vašoj blizini.

Blizanci

Blizance je izuzetno teško “čitati” jer su njihova osjećanja vrlo nedosljedna. Jednog dana mogu vrlo iskreno govoriti da im nedostajete, a drugi dan ignorisati sve vaše poruke i pozive. Blizanci su iskreni u oba slučaja, ali problem je što su prevrtljivi i neodlučni – ne mogu shvatiti koje osjećanje im je intenzivnije. Zapravo, sami sa sobom se bore dok partner ispašta u svemu tome jer ne zna na čemu je. Da biste tačno znali šta Blizanac misli, treba mu dati vrijeme potrebno da shvati da mu nedostajete. Jer kad dođe do ovog zaključka, odmah će vam to priznati.

Rak

Rak je vrlo emotivan, pa ukoliko mu nedostajete, biće mu teško to ne pokazati. Prava istina je ta da je više privržen vašoj vezi nego što je toga možda svjestan. Rak se često teško riječima izražava da mu partner nedostaje, ali to će pokazati svojim postupcima. Zapitajte se: “Odgovara li odmah na moje poruke? Nudi li mi pomoć u jednostavnim zadacima? Koristi li svaku priliku da me vidi?”. Ako je tako, sigurno mu nedostajete.

Lav

Njemu je pažnja partnera potrebna u svakom trenutku. Lav pokazuje da mu nedostajete nagovještavajući želju za vašom pažnjom, i to vjerovatno neće uraditi previše suptilno. Ako vas pita zašto cijeli dan niste odgovorili na njegove poruke ili zašto mu niste uzvratili telefonski poziv, to je znak da mu nedostajete. Zapravo, verovatno cijeli dan “razbija glavu” pitajući se nedostaje li on i vama.

Djevica

Iako je Djevici ugodno u vašem društvu, ona je ponekad sramežljiva. Pokazivanje toga koliko joj nedostajete za nju zna biti teško – razmišlja o tome, ali kao da ima neku kočnicu u sebi kada te emocije treba pokazati ili izgovoriti: “Nedostaješ mi”. Ako želite da znate da li joj nedostajete, prvo morate preuzeti inicijativu i priznati joj to vi sami. Možda neće imati dovoljno samopouzdanja da potom i ona to izgovori, ali definitivno će to uraditi kasnije.

Vaga

Vaga je vrlo društveni tip koji ne može podnijeti da bude sam, pa joj vjerovatno nedostajete čak i više nego što ona nedostaje vama. Sjajna stvar kod Vage je što cijeni iskrenost, istinu i poštenje. Znači, ako joj nedostajete, budite bez brige da će vam to reći i pokazati bez imalo oklijevanja. Ona nije tip koji uljepšava istinu i važna joj je iskrenost i otvorenost u osjećanjima. Ukoliko vam Vaga nedostaje, trebalo bi da budete iskreni i kažete to. Cijeniće to više nego što mislite.

Škorpija

Jedna od najistaknutijih osobina Škorpije je njena strast. Zapravo su strastveni gestovi za njega najbolji način da izrazi svoja osjećanja. Ipak, vrlo je tajnovita osoba, pa ako joj nedostajete vjerovatno to neće priznati, ali svoju strast neće moći da sakrije pa ćete to moći sami da zaključite po njegovom ponašanju. Takođe, ako i dalje želi da uradi sve i svašta za vas, budite sigurni da joj nedostajete.

Strijelac

Njemu treba malo više vremena da bi shvatio je li veza ozbiljna ili nije. Njemu je potreban prostor kako bi shvatio kako se osjeća i šta osjeća prema partnerki. Možda će mu trebati malo vremena, ali kad Strijelcu počnete nedostajati, biće iskren i reći će vam, samo budite strpljivi.

Jarac

Jarac ozbiljno pristupa apsolutno svemu u životu i ima snažnu samokontrolu pa mu nije teško zadržati za sebe ono što osjeća. Budući da je vrlo tvrdoglav, Jarac vjerovatno čeka da partner prvi otkrije svoja osjećanja. Iako to nije lako, u ovom slučaju partner treba biti taj koji će prvi pokazati emocije i reći Jarcu da mu nedostaje. Ukoliko vam je to ipak malo previše, jednostavno budite direktni i pitajte ga šta osjeća prema vama. Možda je tvrdoglav, ali je i iskren.

Vodolija

Vodolija je sklona bježanju od bilo kakvog emocionalnog izražavanja, pa vrlo teško priznaje koliko joj nedostajete. Najbolji način za otkrivanje nedostajete li muškarcu Vodoliji je obraćanje pažnje na način na koji govori o vama. Ako vas spominje u svojim budućim planovima, govori o vašoj prošloj i sadašnjoj vezi ili se zanima za vaš život, definitivno joj nedostajete i želi provoditi s vama što je više vremena moguće. Iako joj je teško govoriti o svojim osjećanjima, nije joj teško gajiti ta osjećanja u sebi.

Ribe

Ribe su jedan od najemotivnijih i najromantičnijih znakova zodijaka. Kod osoba rođenih u ovom znaku nema skrivanja emocija, vaganja i sličnog. Kada se zaljube i zavole, uradiće baš sve za partnera. Riba će vam pokazati da joj nedostajete kad god ima priliku za to, i ponavljaće to ako treba svaki dan, piše 24sata.hr

Ne propustite