KO JE LJEPOTICA KOJU JE OŽENIO NIKOLA JOKIĆ DANAS: Ova plavuša obara s nogu, NJENE SLIKE ODUZIMAJU DAH - UVJERITE SE I SAMI (FOTO)

Kiosk
KO JE LJEPOTICA KOJU JE OŽENIO NIKOLA JOKIĆ DANAS: Ova plavuša obara s nogu, NJENE SLIKE ODUZIMAJU DAH - UVJERITE SE I SAMI (FOTO)
.

Srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio je da stane na "ludi kamen" i oženi se dugogodišnjom djevojkom Natalijom Maćešić

Proslavljeni košarkaš Nikola Jokić, koji već godinama živi u Americi od 2013. godine je u vezi sa Natalijom Maćešić koja mu je danas postala supruga.

-

Nikola je oduvijek izbjegavao da dijeli detalje iz privatnog života, a u jednom od rijetkih intervjua na tu temu, košarkaš je ispričao kako su se upoznali, i to dok su oboje još bili srednjoškolci.

“Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je vidIo, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vrijeme sam skrivao emocije”, ispričao je prije tri godine Nikola za magazin “Gloria”.

natalija-macesic-1

Kako je naveo, Natalija najpre nije pokazivala nikakvu rekaciju kada joj je priznao da mu se sviđa.

“Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala”, otkrio je Jokić.

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

natalija-macesic-2

“Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva mjeseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala”, ispričao je košarkaš u pomenutom intervjuu.

I Natalija se bavila sportom, dok je bila mlađa trenirala je odbojku u Srbiji, a kasnije i na koledžu.

Nikola i Natalija su danas u brak stupili u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, bio pod nadzorom obezbjeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obrad crkvenog venčanja trajao.

Podsjetimo, svadba je prvobitno bila zakazana za jun, a gala vjenčanje je trebalo da se odži u jednoj vinariju u njegovom rodnom Somboru.

(objektiv.rs)

Ne propustite