ČABARKAPA IZAŠAO IZ ZATVORA, ODMAH SE OGLASIO: Oštra poruka za Aleksandru Subotić, "POKOJNA..."

Show
ČABARKAPA IZAŠAO IZ ZATVORA, ODMAH SE OGLASIO: Oštra poruka za Aleksandru Subotić, "POKOJNA..."
.

"Bio sam nevin zatvoren."

Aleksandar Čabarkapa iz Kaluđerice nedavno je pušten iz pritvora, nakon što je oslobođen optužbi da je učestvovao u pljački stranih državljana koja se desila tokom vanrednog stanja, u martu ove godine.

Podsjetimo, u medijima se pojavila informcija da tužilaštvo Čabarkapu tereti da je sa još dve osobe namamio Arape koji su iznajmljivali stan od njega, a potom ih opljačkao.

On je za portal "Srbija Danas" potvrdio naša saznanja da je oslobođen krivice i da je od nedavno na slobodi.

- Istina je, na slobodi sam već petnaestak dana. Oslobođen sam svih optužbi, pravi počinilac zločina je kažnjen. Bio sam nevin zatvoren - kratko je objasnio Čabarkapa, koji se ovih dana ponovo bavi boksom.

On radi kao trener u boks klubu "Dimke" u kojem trenira i njegov sin.

- Vratio sam se među svoje borce i nastavljam gde sam stao. Moj najstariji sin, Stefan Čabarkapa, danas nasupa u finalu prvenstva Srbije u svojoj kategoriji u Rakovici - rekao je ponosno Čabarkapa za naš portal.

1601993084870-aleksandra-subotic-830x0

Posljednjih godina, Čabarkapa je često bio u medijima, između ostalog i zbog toga što se dosta pisalo o njegovoj vezi sa rijaliti zvijezdom, Aleksandrom Subotić, sa kojom odavno nije u dobrim odnosima. Ni pitanje o njenom nedavnom porođaju nije navelo Čabarkapu da kaže išta kokretno o Subotićevoj, za koju više ne želi ni da čuje, mada je sada u dobrim odnosima sa njenim ocem, Karađorđem.

- Ne interesuje me ona! Ko je to? Pokojna Aleksandra Subotić - rekao je Čabarkapa uz smeh.

- Ja nisam i neću biti učesnik nikakvog rijalitija i nema potrebe da komentarišem te ljude. Podržavam samo mog prijatelja Karađorđa Subotića. Naši odnosi su sada odlični - kaže Čabarkapa.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

 

Ne propustite