SAD JE SVE JASNO, EVO KO JE ŽENA MIKIJA ĐURIČIĆA: Ima ozbiljan posao, CIJELO KUPINOVO PRIČA O NJOJ

Show
SAD JE SVE JASNO, EVO KO JE ŽENA MIKIJA ĐURIČIĆA: Ima ozbiljan posao, CIJELO KUPINOVO PRIČA O NJOJ
.

Kupinovu nije bilo meštana koji nije imao riječi hvale za svog poznatog komšiju. Svi su složni u jednom - on je njihov najbolji predstavnik

Miki Đuričić, koji je zbog nasilja nad Vladimirom Tomovićem nedavno diskvalifikovan iz „Zadruge“, potpuno se povukao iz javnog života.

Ne javlja se na telefon, odbija gostovanja po televizijskim emisijama, a kako kaže, ne zanima ga ni povratak u rijaliti, iako se spekuliše da je on moguć.

Ekipa „Alo!“ se uputila u Kupinovo kako bi saznali nešto o najpoznatijem pčelaru iz Srbije misle njegove komšije.

Međutim, mediji su naletjeli na njega. Iznenađen što vidi novinare, dok je gurao kolica, a u njima svoju dvomjesečnu kćerkicu Dunju, dobacio  je:

mikiii

- Moram da žurim, da se ne probudi. Ne smem ni da zastanem, ni da pričam, probudiće mi se - rekao nam je tihim glasom Đuričić i pohitao sa svojom nasljednicom seoskim sokakom, dok cigaretu nije vadio iz usta.

U Kupinovu nije bilo miještana koji nije imao riječi hvale za svog poznatog komšiju. Svi su složni u jednom - on je njihov najbolji predstavnik.

Kažu, ponosni su na njega zbog toga što se ne stidi svog sela, što uvijek ističe odakle je, ali i zbog činjenice da ga slava i novac nisu promijenili. Naprotiv.

- Miki je divan čovjek, svima pomaže. Nije mu samo trebalo to da bije žene u rijalitiju, a evo sad i ovog, zbog kog su ga izbacili - rekao  je jedan od komšija.

- Bio je nestašan i kao dete, antihrist smo ga zvali. Međutim, sada se promenio. Kćerka ga je promijenila. Smirio se - rekao  je vremešni gospodin.

miki-foto-rajkooooooooo-1000x0

Gospođa, koja  se predstavila kao predsjednica udruženja iz Kupinova, rekla  je da je Miki fantastičan čovjek i odličan komšija. Kako kaže, presretna je što je postao otac jer zna koliko je to želio.

- Nisam mu nikada vidjela ženu, mada sam čula da ju je Miki doveo i da su napravili malu proslavu povodom toga, u krugu porodice. Žena mu je iz Inđije, nije odavde. Kažu da je dobra i fina i da se bavi ozbiljnim poslom - rekla je za medije.

 

Ne propustite