LUNA ĐOGANI IZABRALA IME ZA SINA, SLOBA ĆE POLUDJETI OD BIJESA: Evo kako će se zvati, AUH KAD MARKO ČUJE ZA OVO!

Show
LUNA ĐOGANI IZABRALA IME ZA SINA, SLOBA ĆE POLUDJETI OD BIJESA: Evo kako će se zvati, AUH KAD MARKO ČUJE ZA OVO!
.

Luna Đogani i Marko Miljković su nedavno saznali da će se kroz nekoliko mjeseci ostvariti kao roditelji, te su tim povodom progovorili o imenu koje su odabrali za nasljednika.

- Za dječaka mi se sviđa ime Luka jer volim kratka imena. I Marku se dopalo! O tome smo odavno pričali i složili se. Volela bih da se beba, ukoliko bude djevojčica, zove Mia. Pored toga mi se dopadaju i Lana, Hana... Kratka i neobična imena. Kao i moje - kazala je Luna za "Informer" prije nego što je ostala u drugom stanju.

Na opasku novinara da je imena Lana i Mia odabrala sa Radanovićem, Luna je odmah odregovala. "To nema nikakve veze sa Slobom, iako sam s njim pričala o tim imenima."

28ea840fd870efe8e7b9cec9245b7000

Foto:RAS/Srbija

- Poslije vjeridbe, Luna je silno želela da ostane u drugom stanju, što joj se ubrzo i desilo. Oboje su veoma sretni što će uskoro postati roditelji, pa su na vrijeme počeli da razmišljaju o budućnosti svoje porodice. Budući da je Lunin stan u kojem žive mali za tročlanu porodicu, shvatili su da će uskoro morati da se presele - priča izvor za "Alo", pa dodaje da Đoganijeva i Miljković planiraju da kupe plac na kome će izgraditi kuću za svoju porodicu.

- Želja im je da naprave veliki dom u kojem će podizati djecu, a budući da izgradnja kuće mnogo košta u planu im je da prodaju Lunin stan. Od tog novca će kupiti plac van Beograda i započeti izgradnju kuće. Oboje su se složili da je to najbolje rješenje, a sada treba da saopšte novosti svojim roditeljima. Jedino se pribojavaju Anabeline reakcije, pogotovo što je ona u više navrata istakla da će uraditi sve da spriječi Lunu u toj nameri. Anabela je od kćerkinog novca kupila taj stan Luni dok je bila u "Zadruzi 2" i ne želi da bude prodat - zaključuje pomenuti izvor.

mjkk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvttjrn01eqv8vnjm2mji5owuwnzkzmza0y2iyyzcymtzimzc3zti4mweuanbnkzmczqooaieaaq

Foto:RAS/Srbija

- Ja sam najintenzivnije dočekala vijesti o trudnoći, ali znala sam da će tako da bude, još dok sam nekad ranije razmišljala o tome kako ću reagovati na njenu trudnoću kad se desi. Nisam kompetentna da pričam o tome da li je ona mlada ili ne za trudnoću, jer sam ja nju dobila u 21. godini. Treba se samo osloniti na instinkt sa kojim se rodimo, a to nema veze sa godinama. Rekla sam joj samo da sluša svoje tijelo, da radi što joj se radi i da se ne opterećuje, da je to ne sputava ni u čemu. Luna je sad u četvrtoj-petoj sedmici. Što se Marka tiče, to je vijest koja nas je sve obradovala i sve treba pustiti da ide svojim tokom. Mislim da će ova beba dosta stvari da promijeni i da će sve da dođe na svoje. Sada nemam nikakvu ružnu emociju - ispričala je Anabela Atijas za "Blic", dok je Andrej dodao:

- Samo nek je živo i zdravo. Sretni smo jer nova duša dolazi na svijet. Nije tačno da su njih dvoje znali da čekaju bebu kad su se vjerili jer smo Anabela, Nina, Blanki i ja prvi saznali za to. Bilo je suza radosnica, a Anabela je najemotivnije reagovala. Nije mogla da zaspi od uzbuđenja. Što se Anabele i Marka tiče, došlo je do zatišja. Nisu se vidjeli nakon "Zadruge". Mislim da će doći do pomirenja zbog bebe jer je Anabela omekšala kad je to saznala. Mi osećamo da će njih dvoje dobiti dječaka.

- Jučer sam saznao da je Luna trudna, brat Gagi mi je napisao: 'Presretan sam zbog toga jer ću postati deda', i baš mi je drago, mi to nismo znali - rekao je Đole Đogani u emisiji na Hepiju, a šta je on, sa druge strane, ispričao u posljednjem intervjuu o cijeloj porodici.

Izvor:Pulsonline.rs

Ne propustite