PALO POMIRENJE?! TRUDNA LUNA ĐOGANI TRAŽILA OD ANABELE DA SE VIDI SA MARKOM: Evo šta se onda desilo!

Show
PALO POMIRENJE?! TRUDNA LUNA ĐOGANI TRAŽILA OD ANABELE DA SE VIDI SA MARKOM: Evo šta se onda desilo!
.

Luna Đogani iznenadila je svoje fanove kada je objelodanila da će ona i njen izabranik Marko Miljković postati roditelji sljedeće godine.

Ipak, i pored sretnih vijesti, bivša zadrugarka nezadovoljna je zbog lošeg odnosa njene mame Anabele Atijas, s kojom se pomirila, i vjerenika, zbog čega joj je tražila da ga prihvati i da zakopaju ratne sekire.

Majka i ćerka nisu bile u dobrim odnosima sve do prije nekoliko dana, kada su jedna drugoj pružile ruku pomirenja. Upravo je Anabela među prvima saznala da će njena nasljednica postati mama, a ona baka, zbog čega je cijela porodica neizmjerno sretna. Ipak, ono što i dalje tišti Lunu jeste to što Atijasova ne razgovara s Markom. Njih dvoje su imali dosta svađa tokom prošle "Zadruge", a dolazilo je i do fizičkog okršaja.

Međutim, pošto će Marko sada i zvanično postati dio familije Đogani, s obzirom na to da se verio s Lunom, a posebno ako se uzme u obzir to da će uskoro dobiti i prvo dete s njom, svima je stalo da se izglade odnosi. Naš izvor blizak budućoj mami kaže da je Luna konačno srećna, te da su joj se ispunile neke od najvećih želja, ali da ima još jednu - da članovi njene porodice funkcionišu i komuniciraju međusobno. Njoj je posebno stalo, tvrdi izvor, da se Anabela i Marko izmire, da razgovaraju i budu u dobrim odnosima.

Zbog toga je Luna razgovarala s Anabelom i rekla joj da joj to najteže pada u ovoj situaciji, te da će, kako meseci budu prolazili, biti sve teže. Molila ju je da oprosti Marku sve loše stvari, da zaborave na svađe, ružne riječi, međutim, neće to ići baš tako lako. Anabela je rekla da će dati sve od sebe da bude korektna, ali da joj treba vremena da se to riješi. Međutim, znajući koliko je slaba na mezimicu, svi su uvjereni da će Atijasova progutati i svoj ponos i sve zarad njenog dobra.

Inače, Đoganijeva je, prema riječima našeg izvora, sličan razgovor vodila i sa svojim verenikom, koji joj je rekao isto što i Anabela, da treba da prođe neko vrijeme.

Ono što Đoganijevu dodatno muči, ali što lakše podnosi, jeste i to što ni njeni roditelji nisu u dobrim odnosima i ne razgovaraju. Smatra da njih dvoje ne mogu da funkcionišu i da su se zato razveli, pa je možda i najbolje da budu na distanci.

Inače, ni Marko ni Anabela ne žele da govore jedno o drugome, a pjevačica nije krila radost kada smo je pozvali da joj čestitamo što će postati baka.

- Još sam u nekom blagom šoku, iako sam očekivala, čudno mi je. Čudno je da zamislim svoje dijete sa stomakom. Valjda ih uvijek doživljavamo bebama. Presretna sam i radujem se anđelu. Ništa lepše nema od toga. Uživaću u ulozi bake i sa ponosom očekujem da me unuče zove bakom - rekla je Anabela. Marko je poručio u izjavi za Kurir da ne zna šta da kaže od sreće: - Ne znam gde udaram, presrećan sam. Ispred očiju mi sve blista.

(Kurir.rs)

Ne propustite