AKO IZGOVARATE OVU 1 REČENICU SVAKI DAN BIT ĆETE BOGATI, ŽIVJET ĆETE U IZOBILJU: Probajte, neće se pokajati! PARE ĆE PLJUŠTATI!

Zanimljivosti
AKO IZGOVARATE OVU 1 REČENICU SVAKI DAN BIT ĆETE BOGATI, ŽIVJET ĆETE U IZOBILJU: Probajte, neće se pokajati! PARE ĆE PLJUŠTATI!
-

Život će vam se potpuno promijeniti...

 

Kada kažemo mantra obično pomislimo na neku rečenicu koju treba ponavljati u nedogled i novac će se čarobno pojaviti u našem životu. Ovdje nije riječ o tome. Nije potrebno ponavljati određene riječi, već promijeniti način razmišljanja i pogled na svijet. 

Mantra nije čarobni štapić koji ispunjava sve naše želje, ali ukoliko misli usmjerite ka dobrim stvarima i u svemu vidite pozitivne strane, lijepe stvari će početi da se događaju, a samim tim stići će i novac i sve što ste oduvijek željeli.

Mi smo tvorci sopstvenog života, a bez pozitivni misli nema ni dobrog života, a to je toliko puta i dokazano.

Ovaj nači razmišljanja će vam pomoći da prebrodite teške trenutke, natera vas da stvarnost gledate iz drugog ugla i započnete život o kakvom ste uvijek sanjali.

Imam dovoljno svega

Budite zahvalni za ono što trenutno posjedujete i držite se čvrsto želje da uspete i budete materijalno stabilniji. Prihvatanje bogatstva koje se nalazi oko vas, budi uspavano bogatstvo u vama.

Ako konstantno osjećate bogatstvo, stvari će vam sigurno same dolaziti. Bogatstvo dolazi samo onima koji su zahvalni za sve ono što imaju u sadašnjem trenutku. Ponavljajte sebi često: "Imam dovoljno svega"

To je univerzalni zakon. I bogatstvo i oskudica su unutrašnja stanja koja se manifestuju u vidu vaše stvarnosti. Darujte ono što nemate da biste to dobili.

(stil.kurir.rs)

Ne propustite