ON 1 Džudo klub sija punim sjajem: Uspjeh kojim se malo ko može pohvaliti

Objavljeno:20.10.2020 - 15:22
A A A Times Arial

U ovoj takmičarskoj sezoni specifičnoj po mnogo čemu takmičari ON 1 Džudo klub su uspjeli ostvariti izuzetan uspjeh sa kakvim se malo ko može pohvaliti.

Promovisati klub na najbolji mogući način  isključivo sa svojim snagama veliki je uspijeh, obzirom da klubovi uglavnom svoj uspjeh postižu sa malim brojem svojih a znatnim brojem takmičara koji dolaze sa strane kao već formirani takmičari iz drugih klubova.

20201020-070819

"U vrlo zahtjevnim uvjetima i ograničenim mogućnostima za rad i sprovođenje trenažnog procesa te svega onog što jedan sportski kolektiv i sam sportista mora ispuniti kako bi ostvario sportski rezultat naše djevojke i mladići su takvu specifičnu situaciju iskoristili kao dodatni motiv i ostvarili izuzetan uspijeh na domaćoj sportskoj sceni zvaničnim Državnim prvenstvima Bosne i Hercegovine.

Četiri državna prvaka,  četiri  vice prvaka države i tri bronze sa Državnog prvenstva su bilans uspijeha u 2020 godini.

Ovaj uspjeh je i tim veći jer je ostvaren sa samo jednim dijelom naših takmičara bez nekolicine onih takmičara koji nisu uzeli učešće u takmičarskoj sezoni 2020., a zasigurno bi doprinjeli i još većem i boljem ukupnom  sportskom rezultatu. Zahvaljujemo prijateljima, sponzorima i BH Telecomu", kažu iz ON 1 Džudo kluba.

20201020-070020

Narin Handan, Amina Merjem Hebib, Zahra Handan, Emin Borušić,Ali Handan,Din Karišik,Mustafa Hebib, Amor Bihorac i Bakir Gobeljić su oni koji su zaslužni za ovakav uspijeh kluba u 2020. uz izuzetnu upravu na čelu koje je direktor Džudo  kluba ON1 Adnan Hadžić karatista osvajač svjetskih i evropskih seniorskih medalja jedan iz plejade najuspješnijeg trenera ikad u BiH rahmetli Suada Ćupine.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!