EVO DA LI ĆE STANIJA UĆI U ZADRUGU 4, VEČERAS OBJAVILI VIJEST: Potpisala ugovor, A SADA OTKRIVENA VELIKA ISTINA

Show
EVO DA LI ĆE STANIJA UĆI U ZADRUGU 4, VEČERAS OBJAVILI VIJEST: Potpisala ugovor, A SADA OTKRIVENA VELIKA ISTINA
.

Stanija Dobrojević nikako da se pojavi na kapiji imanja u Šimanovcima.

Stanija i Kristijan Golubović su se pred početak "Zadruge 4" žestoko prozivali na društvenim mrežama, ali se njihov sukob svodio samo na to ko će koga više da uvrijedi.

Međutim, otkad je počeo rijaliti, Kristijan ne prestaje da spominje svoju bivšu prijateljicu u najružnijem kontekstu, a Stanija je povremeno odgovarala na njegove prozivke.

"Međutim, kap koja je prelila čašu je bila javna prijetnja koju je Kristijan uputio na Stanijin račun. Nije joj bilo svejedno kada je Kristijan pred milionskim auditorijumom rekao da će da je ubije, bude li mu više ikad spomenula porodicu. Podnijela je krivičnu prijavu protiv njega, jer je u strahu da može da obistini svoje prijetnje", kaže izvor, pa dodaje:

"Iako je nedavno trebalo da se pridruži zadrugarima u Šimanovcima, ipak je zamolila produkciju da prolongira njen ulazak budući da se još uvijek ne osjeća bezbjedno. Potpisala je ugovor sa produkcijom i svjesna je da svoju obavezu mora da ispoštuje. Iako su je na sve strane uvjeravali da ništa ne može da joj se dogodi u rijalitiju, tim prije što je produkciji bezbjednost učesnika na prvom mjestu, Stanija i dalje nije spremna da se suoči sa Kristijanom. Ali, kada se to bude dogodilo, publika neće biti uskraćena za pravi šou!"

Izvor:Kurir.rs

Ne propustite