MILOVAN (60) SE OŽENIO ČETVRTI PUT, A DA MU VIDITE MLADENKU: Obukla vjenčanicu i stala pored njega, ŠOK SLIKE

Kiosk
MILOVAN (60) SE OŽENIO ČETVRTI PUT, A DA MU VIDITE MLADENKU: Obukla vjenčanicu i stala pored njega, ŠOK SLIKE
.

Milovan Dragutinović (60) iz sela Kalenić pored Uba oženio se četvrti put. A priče o njegovim prethodnim brakovima prilično su šokantne pa čak i bizarne.

Emisija "Nećete vjerovati" donosi priču o Milanu Dragutinoviću koji se nedavno oženio Slađom za koju je rekao da će biti njegova doživotno.

U prvi brak stupio je sa 53 godine, a njegova supruga imala je tada 18 godina i jedan dan (?!). Taj brak trajao je dvije godine, a kada je ona počela da radi, riješila je da se razvede.

Drugi brak bio je još kraći, raskid je uslijedio mjesec i po dana nakon vjenčanja. Milovan je za TV Prva rekao da je druga supruga tražila od njega da izmiri njene dugove pa su se zato i rastali.

czfk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwm1nn01eqv8vmjq3mtawoduyywrimjlmm2jjywjmzda5odq5mji4mzyucg5nkzmczqkeaieaaq

Foto:TV Prva/Screenshot

U emisiji je rekao da se zabavljao sa više od 30 žena koje su iz cijele bivše Jugoslavije, kao i da je treći brak opstao pet i po mjeseci.

Četvrtu suprugu upoznao je na buvljaku u Pančevu i želi da sa njom ima potomstvo. Ukoliko ne budu mogli da imaju biološke nasljednike, namjeravaju da usvoje dijete.

Slađa se u emisiji pohvalila da je u miraz donijela instalaciju i fasadu za kuću, a Milovan je platio troškove uređivanja unutrašnjosti njihovog doma čije su sve prostorije pokazali pred kamerama. Njihova svadba održana je u selu, a slavilo se u dvorištu porodične kuće.

Izvor: Zena.blic.rs

Ne propustite