CECA UHAPŠENA, ANASTASIJA GRCALA U SUZAMA, OTKRILA ŠTA SE DESILO: Ove detalje niko nije znao

Aktuelno
CECA UHAPŠENA, ANASTASIJA GRCALA U SUZAMA, OTKRILA ŠTA SE DESILO: Ove detalje niko nije znao
.

Anastasija Ražnatović nikada ranije nije govorila o tome kako se osećala povodom hapšenja majke i folk dive Svetlane Cece Ražnatović u akciji Sablja, koja je usledila posle ubistva premijera Zorana Đinđića.

Ona je ispričala je da je tada imala svega pet godina, a da ona i stariji brat Veljko nisu ni znali šta se dešava.

screenshot-20

- Kada je mama imala one probleme, to sam izuzetno teško podnijela, jer sam jako vezana za mamu. Trenutak kada su mamu odveli... imala sam tada pet godina, bila sam baš mala. Veljko i ja nismo znali šta se dešava, nisu nam pričali. Sjećam se samo scene za moj peti rođendan, bili smo u Žitorađi kod bake i deke, a nama je rekla da je u Americi na poslovnom putu. Zvala sam je i ona je jecala preko telefona. Pitala sam je: "Što plačeš, treba da budeš sretna, rođendan mi je", a ona kaže: "Ne plačem, ne plačem." Ja kažem: "Pa dobro, mama, ako si ti u Americi, što tetka ne može da dođe? Što ste me obje ostavile?"

Rekla je: "Pa ne možemo, zajedno smo tamo, imamo posla, ne možemo da se vratimo. Tu su baka i deka." Nismo mi znali sigurno dvije godine nakon toga šta se desilo - rekla je Anastasija.

- Nismo imali svijest da razumijemo ono što su nam pričali, niti je djetetu od pet godina to moglo biti objašnjeno kako valja - prisejtila se ona ovog potresnog perioda u životu porodice Ražnatović.

Novi.ba/SD 

Ne propustite