"GLEDALA SAM KAKO MI UMIRE NA RUKAMA.." POTRESNA ISPOVIJEST SRPKINJE ŠOKIRALA SVE: Ovo niko ne želi da doživi

Aktuelno
"GLEDALA SAM KAKO MI UMIRE NA RUKAMA.." POTRESNA ISPOVIJEST SRPKINJE ŠOKIRALA SVE: Ovo niko ne želi da doživi
.

Poznata spisateljica Jelena Bačić Alimpić se suočila sa ličnim gubitkom o kome nije mnogo govorila u javnost, te je jednom prilikom iznijela da joj je smrt oca teško pala, a najviše ju je boljelo jer nije mogla da mu pomogne.

screenshot-15

- Najličniji je osjećaj ogromne ljubavi i potpune nemoći da pomogneš onome koga voliš ako umire pred tvojim očima. Ja sam to, nažalost, osjetila sa svojim ocem. No, nikad ne gubim nadu. Vječiti sam optimista i uvijek se nadam da će pravda na kraju biti dostignuta, ali ona dolazi sporo - rekla je Bačićeva.

Ipak, Jelena nije dozvolila da javnost vidi njenu tugu, a kako je sama istakla to joj je veoma teško palo.

- Znate, bilo je mnogo teško ponekad glumiti vedrinu i dijeliti osmijehe milionskom televizijskom auditorijumu, u trenucima kada vam se život raspada. Nikada nisam dala da se vidi koliko me boli, koliko patim ili koliko mi je teško. Moj zadatak je bio da ljudima olakšam svakodnevnicu, a svoju sam zanemarivala. To je svakako ostavilo traga na meni, i zato kroz svoje knjige, danas, "puštam" da iz mene isteče godinama nakupljana tuga. Rijetko je pokazujem, jer ne želim da je delim, iako moji čitaoci znaju da upravo to činim pišući svaku svoju novu knjigu - rekla je Jelena Bačić Alimpić jednom prilikom.

Novi.ba/SD

 

Ne propustite