BIVŠA ZADRUGARKA PROLAZI KROZ PAKAO, ON JE POTPUNO UNIŠTIO, NE NAMJERAVA STATI: Nasilje, zabrana, a sada ovo...STRAŠNO

Aktuelno
BIVŠA ZADRUGARKA PROLAZI KROZ PAKAO, ON JE POTPUNO UNIŠTIO, NE NAMJERAVA STATI: Nasilje, zabrana, a sada ovo...STRAŠNO
.

Bivša zadrugarka Dragana Mitar je prošla kroz veoma težak period života koji je podijelila sa milionima dok je učestvovala u drugoj i trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", a tiče se propalog braka sa Sinišom Dragutinovićem i aferama o kojim je javno govorila.

Naime, Mitrova i Dragutinović su se međusobno tužili po više tačaka, a jedna od tužbi upućena Siniši je zbog njegovog nasilnog upada u njen stan dok je ona bila sa sinom na ljetovanju.

screenshot-from-2020-10-18-15-33-29

Ona je otkrila kako je saznala sa upad. Kako je ispričala, njoj je stan pokriven kamerama, a razlog tome, po njenoj priči je njihovo nasilje. Ona je još dok je živjela sa bivšim mužem u tom stanu, povezala svoj telefon sa kamerama, tako da kad god neko uđe u stan, ona ima sliku na telefonu, pa je tako vidjela svog bivšeg muža, a taj klip je dospio i u javnost.

- Kamere sam instalirala iz straha, zbog nasilja - rekla je ona.

Njena drama i dalje traje obzirom da su suđenja tek počela, pa bivše supružnike tek čekaju susreti. Nakon prvog ročišta Dragana nam je rekla da je razočarana, jer je sudija bolesna, pa se ročište nije ni održalo.

screenshot-from-2020-10-18-15-33-09

Nakon toga Dragana Mitar je otkrila da prati četvrtu sezonu Zadruge u kojoj se nalaze Vladimir Tomović, ali i Nenad Aleksić Ša sa kojima je imala nešto u proteklim sezonama, pa  je prokomentarisala aktuelne zadrugare.

- Tomović mi se gadi - rekla je ona, a onda otkrila da zna sve o aferi Marka Janjuševića i Maje Marinković koja joj je najbolja prijateljica.

screenshot-from-2020-10-18-15-39-13

Dragana je priznala da je trenutno emotivno zauzeta, pa je nedavno i uhvaćena sa partnerom u emisiji "Paparazzo lov".

Novi.ba/SD

 

Ne propustite