OVO JE ALEKSANDAR KOME SU VEČERAS PUCALI U GLAVU! CIJELA SRBIJA GA JAKO DOBRO ZNA

Aktuelno
OVO JE ALEKSANDAR KOME SU VEČERAS PUCALI U GLAVU! CIJELA SRBIJA GA JAKO DOBRO ZNA
.

BEOGRAD - U današnjoj sačekuši u garaži TC Ušće u glavu je upucan  Aleksandar Šarac koji je već dvaputa bio na meti ubica. Prema nezvaničnim saznanjima,  Aleksandar Šarac (35) je poslije dva hica u glavu hitno prebačen na ranimaciju.

Podsjetimo, u januaru 2019. ubijen je Nebojša M. (38) iz Beograda, zet "pink pantera"  Šarca, ispred njihove porodične kuće na Banovom brdu dok je pored svog automobila sklapao kolica za bebu.

Nebojša je na mjestu ostao mrtav, a napadač, koji je nosio bijelu jaknu, pobjegao je belim "puntom". Kako saznajemo, Nebojša je najvjerovatnije greškom stradao, jer je prava meta bio Šarac, a za njegovu likvidaciju tada je angažovan profesionalni ubica Čaba Der.

Samo nekoliko mjeseci ranije u avgustu 2018. on je takođe izbegao smrt. Tda je greškom bačena bomba na automobil Vukašina Vuleta Avdalovića, bivšeg reprezentativca i košarkaša Partizana, ispred njegove kuće na Banovom Brdu

kurirr

Foto:Nemanja Nikolić

Samo nekoliko mjeseci ranije u avgustu 2018. on je takođe izbjegao smrt. Tada je greškom bačena bomba na automobil Vukašina Vuleta Avdalovića, bivšeg reprezentativca i košarkaša Partizana, ispred njegove kuće na Banovom Brdu

Srećom tada niko nije povrijeđen! Sumnja se da je tada sportista greškom našao na meti napadača, a da je bomba bila namenjena njegovom komšiji Aleksandru Šarcu , za koga se sumnja da je, navodno, povezan sa bandom „Pink panter“!

Novi.ba/Kurir.rs

Ne propustite