SRPSKI FOLK PJEVAČ OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Brat ga našao MRTVOG - EVO ŠTA JE NAPISAO U PISMU, NEVIĐENA TUGA

Aktuelno
SRPSKI FOLK PJEVAČ OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Brat ga našao MRTVOG - EVO ŠTA JE NAPISAO U PISMU, NEVIĐENA TUGA
Dragiša Mitić Gile (45), pjevač Grand produkcije se ubio juče u rodnom selu Knićanin u okolini Titela.

Dragiša Mitić Gile (45), pjevač Grand produkcije se ubio prije dva dana u rodnom selu Knićanin u okolini Titela.

Njega je navodno obešenog u staroj napuštenoj kući u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat:

- Niko ne može da jveruje da Gileta više nema. Cijelo selo plače za njim. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi - priča za domaće medije navodno jedan od susjeda sela u kojem je Gile živeo pa dodaje:

Bio je omiljeni pjevač na svim seoskim veseljima. Nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pjesme - dodaje izvor.

- Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga - ispričao je izvor blizak porodici.

Gile, inače otac dvojice sinova, zadužio se navodno kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

- Uzeo je neke pare od tih ljudi, ne znam koliko tačno... Velika je bila kamata u starzu, a znao je da sa takvim ljudima nema šale. Nadao se da će posao krenuti i da će uspjeti da se iščupa.

Porodica Dragiše Mitića je neutješna i jedva je smogla snage progovori:

- Molim vas, razumite nas. Sada nije trenutak - rekla je uplakanim glasom i prekinula vezu supruga Giletovog brata koji ga je navodno i našao obješenog.

Gile je navodno ostavio oproštajno pismo svojoj porodici u kojem je napisao sve što nije imao snage da im kaže u oči. Navodno je objasnio svoj postupak i odluku, te zamolio za oproštaj.

(Alo.rs)

Ne propustite