16.10. JE OPASAN DATUM, HOROSKOP OTKRIVA ŠTA VAS ČEKA: Ovaj znak će najgore proći, CRNO MU SE PIŠE

Zanimljivosti
16.10. JE OPASAN DATUM, HOROSKOP OTKRIVA ŠTA VAS ČEKA: Ovaj znak će najgore proći, CRNO MU SE PIŠE
,

S ovim aspektima, na svaku pobunu odgovor može biti primjena sile i sprječavanje pobune. Ovaj period mladog Mjeseca može izazvati ozbiljne probleme koji će potrajati najmanje narednih 28 dana do sljedećeg mladog Mjeseca. Ovaj mlad Mjesec će najviše utjecati na Ovna, Vagu, Jarca i Raka, posebno ako su rođeni u posljednjoj dekadi.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi Zodijaka?

screenshot-18

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas su partnerski odnosi na ispitu, pregovori ili dogovori će biti aktivni kako postojeći tako i za budućnost. Partnerski odnosi sada se trebaju uskladiti, stoga ako ne postoji harmonija, vi se potrudite da je postignete.

Mnogi Ovnovi sada mogu biti popularni u javnosti pa bi bilo dobro da uključite kako osobnog tako i poslovnog partnera.

BIK

Dragi Bikovi, vi možete započeti novi i zdraviji način prehrane, moguće su i promjene nekih poslovnih navika. Sada su dobri trenutci da se razrade neke poslovne aktivnosti da bi uspješnije bilo na poslu.

Vrlo dobar je period za sve vrste planiranja i razmišljanja pa to i napravite. Bitno je da napravite balans između planova i onoga što radite. Sada je bitno da imate i zajednički plan ili interes s drugim osobama. Izbjegnite sve vrste konflikta.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama mlad Mjesec pada u vaše peto polje ljubavi, djece, sporta itd. Sada može biti naglašena ljubav, romantika, strast pa se možete prepustiti užicima. Mnogi Blizanci se žele otvoriti i otkriti svoje želje.

Veliko samopouzdanje je prisutno kod većine dok kod pojedinih predstoji pitanje: “Jesam li  ispravnom putu?“. Svakako da s ovim Mjesecom treba uspostaviti balans kada je ljubav u pitanju koliko dajete, a koliko primate.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj četvrtoj  kući obitelji, doma pa će to biti aktivno i u fokusu. Sada je potrebno da se stekne sigurnost u obitelji i da se zaštiti obitelj. Mnogi Rakovi mogu biti ranjivi osjećajni i težiti da zadovolje svoje potrebe.

Mnogi Rakovi sada mogu i osnovati svoju bračnu zajednicu ili ući u vezu. Budite oprezni u prometu i napravite ravnotežu između obitelji i posla.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas ovaj mlad Mjesec događa u vašem trećem polju pa je bitna komunikacija, učenje, dogovori, pregovori. Moguće je da pokrenete neka nova učenja ili da se družite s nekim novim osobama.

Dobro je za neki novi način razmišljanja i komunikacije ili završavanje nekih papira. Sve vrste komunikacije sa susjedima, rođacima, braćom sestrama i općenito punjenje energije. Sada je povoljno da se napunite optimizmom i da ponovo zaživi vjera i nada u svakodnevnom životu.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas je ovaj mlad Mjesec u vašem drugom polju financija pa mnoge osobe mogu dobiti posao ili na postojećem mogu biti unaprijeđeni što su već čekale. Sva čula su izoštrena i vaši čvrsti temelji za sigurnost.

Sve što se misli i radi, sve je povezano s financijskom sigurnosti i osobnim položajem. Mnoge Djevice sada mogu uživati u mnogim zadovoljstvima i otkriti kako još da dođu do povećane zarade.

VAGA

Drage Vage, vama ovaj mlad Mjesec može dati neke nove uloge u mirovnim misijama. Moguće je da pokrenete izmirenja između poslovnih i intimnih partnera. Kako ste vi dobar diplomat i urođena osoba za harmoniju, vi sigurno možete postići cilj da ih pomirite. Pojedine Vage u ovom periodu mogu poboljšati odnose u obitelji i s partnerom.

Moguće je da promijenite izgled pa i da se na drugi način predstavljate drugim osobama. Puni ste energije, samopouzdanja i šarma. Potrudite se da uspostavite balans između vas i partnera i to možete samo ako budete osjećajni.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem dvanaestom polju, što će vas usmjeravati na empatiju ,svijest o drugima i na duhovni put.

Pojedini Škorpioni se mogu i povući u samoću, sve dobro preispitati i nešto novo isplanirati. Pojedini Škorpioni mogu tragati za emotivnim mirom i harmonijom u duši. Kako je ovo osjetljiv period onda je najbolje da se osamite.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas ovaj mlad Mjesec događa u vašoj jedanaestoj kući koja je bitna za timski rad i prihode. Sada je bitno da uspostavite kontakte, kako u društvenom tako i profesionalnom polju.

Vrijeme je da se usmjerite na druge osobe, a ne samo na sebe pa bi bilo dobro da tu napravite balans. Vrlo su naglašeni intimni odnosi, emocije, davanje i primanje ljubavi pa će tu biti i fokus. Potrudite se da sve odmjerite i izbalansirate.

JARAC

Dragi Jarci, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašem desetom polju karijere i pozicije pa se tu stvara osjetljivost. Moguće je da obnovite neke vaše poslove ili da isplanirate i pokrenete nešto novo u karijeri.

Bitno je da pokažete samopoštovanje i da zauzmete svoje mjesto u društvu. Kako će biti dosta obaveza, a vi zauzeti, trebalo bi da uspostavite balans između karijere i osobnog života. Svakako da vam partner može priskočiti u pomoć kada je balans i karijera u pitanju.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas ovaj mlad Mjesec događa u vašem devetom polju pa ako nemate nešto novo ili neke projekte, onda se može dogoditi nervoza i nemir. Vrlo je bitno da sada pokrećete nešto novo. Moguće je da vas nešto novo što ste spoznali ili pročitali skroz pokrene na novi filozofski put ili zanimljivu avanturu.

Kod pojedinih Vodenjaka postoji mogućnost da dođe do rasprave kada su financije i imetak u pitanju, što je vaše, a što tuđe. Uspostavite harmoniju između vašeg života i filozofije.

RIBE

Drage Ribe, kod vas ovaj mlad Mjesec događa u vašem osmom polju pa možete od drugih osoba dobiti pomoć kako materijalnu tako i moralnu podršku. Mnoge Ribe sada mogu imati empatiju i povećati intimnost s partnerom.

Sada je povoljno, ako su i drugi aspekti su pozitivni, da potražite kredit ili da uzmete pozajmicu. Pojedine Ribe mogu doživjeti i neke neugodnosti pa ipak priznajte sebi istinu. Svakako može doći i do rasprave s partnerom što je vaše, a što njegovo . Izbjegavajte konflikte i budite iskreni.

Sretno u svemu, a posebno u novim početcima!

Novi.ba/Atma

 

Ne propustite