NATJERAJTE JE DA POLUDI ZA VAMA: 7 trikova kako DA osvojite svaku djevojku, BROJ 2. ZNAJU SAMO NAJISKUSNIJI MUŠKARCI

Praktična žena
NATJERAJTE JE DA POLUDI ZA VAMA: 7 trikova kako DA osvojite svaku djevojku, BROJ 2. ZNAJU SAMO NAJISKUSNIJI MUŠKARCI
.

Stvari koje će je sigurno uzbuditi više nego što ste mogli da zamislite.

1. Kako da je naterate da poludi za vama

1

Mukšarce kao da uzbuđuju i najsitnije stvari koje devojke rade, kao što je na primjer oblizivanje usana. S druge strane, ženama je potrebno malo više vremena i nježnosti da uđu u raspoloženje i urade stvari o kojima ste samo mogli da sanjate, pa zato obratite pažnju! Prvi korak je da je zagrijete i da se ojseti da ste tu zbog nje i SAMO zbog nje. Najbrži način da je uzbudite jeste da učinite da se osjeti kao da je u centru vaše pažnje.

2. Recite joj da je lijepa

2

Većina žena se zbog nečega osjeća nesigurno, bez obzira na to koliko su lijepe. Recite joj da je najljepša djevojka u prostoriji i to joj fizički pokažite – rezultati će biti neverovatni. Pokažite joj da nikada niste vidjeli ljepšu ženu od nje i biće vaša!

3. Samopouzdanje je ključno

3
 
Svakoj ženi se sviđa muškarac pun samopouzdanja koji zna šta želi i to otvoreno pokazuje. Djevojke vole da se osjećaju kao da imate kontrolu i da znate šta radite... čak i ako nije tako! Preuzmite inicijativu za pojedine stvari koje radite u javnosti i ona će vam dozvoliti da preuzmete inicijativu u spavaćoj sobi.

4. Budite pažljivi

4

Male stvari su najvažnije, prema tome – budite iskreni, ljubazni i pažljivi. Iako ovo zvuči lako, potrebna je vježba jer su pojedini muškarci navikli da budu fokusirani isključivo na sebe. Sem toga, mnogi muškarci su naprosto lijeni – budite DRUGAČIJI!

5. Ne žurite

5

Spori i nježni dodiri će je najviše uzbuditi. Nemojte pokušati da je poljubite prije nego što utvrdite koliko je raspoložena i zainteresovana. Neki muškarci ne umiju da prepoznaju da li se dopadaju djevojci ili ne... i onda budu odbijeni. Ako se ona smije i dodiruje vam ruku, vjerovatno je spremna za poljubac.

6. Šaputanje

6

Nekada je najbolje da je odvete na neko tiho mjesto da biste mogli da joj šapućete. Uši su veoma senzitivne i duboki, usporeni glas će je sigurno uzbuditi.

7. Poljubac

7

Spori poljubac će je uzbuditi više nego bilo šta drugo. Žene su veoma intuitivne i mogu da procjene. Nemojte žuriti i izaberite najbolje vrijeme i mjesto – garantujemo vam da će vas pozvati kući na kraju sastanka.

Ne propustite