SRAMAN SNIMAK IZ BEOGRADA: Dvojica muškaraca se okomila na djevojku, EVO ŠTA SU JOJ RADILI, i to u SAMOM CENTRU (VIDEO)

Kiosk
SRAMAN SNIMAK IZ BEOGRADA: Dvojica muškaraca se okomila na djevojku, EVO ŠTA SU  JOJ RADILI, i to u SAMOM CENTRU (VIDEO)
Društvenim mrežama se širi snimak koji je napravljen na autobuskoj stanici u Beogradu, tačnije na stanici kod Brankovog mosta. 

Društvenim mrežama se širi snimak koji je napravljen na autobuskoj stanici u Beogradu, tačnije na stanici kod Brankovog mosta. 

Na njemu su dvojica sredovečnih muškaraca, koji uz prostačke komentare zagledaju u zadnjicu atraktivne devojka koja se nalazi ispred njih. Njoj je verovatno neprijatno, ali ne usuđuje se da se okrene i suoči sa njima.

Pored nepristojnih komentara ova dva muškarca se smiju i gurkaju, što situaciju čini još neprijatnijom za prisutne. To je iznenadilo sve koji su se našli na ovoj stanici, jer se dešava usred dana, a oni bez bilo kakvog osjećaja srama komentarišu žensku osobu ispred njih. 

Ovaj snimak, krišom napravljen, izazvao je salve komentara na društvenim mrežama, neki su komentarisali muškarce, dok su neki savjetovali dotičnu djevojku. 

Ovo su neki od komentara: 

Tviteraš pod nazivom MatoriMetalac imao je sljedeći komentar:

- Pa ovakvih brdsko planinskih primjeraka živih bića je pun Beograd. 

Sa druge strane,tviter nalog pod nazivom SPASIMO SRBIJU! napisao je:

- Manijaka, prostačina koliko hoćeš...užas. Žene treba da se opreme, biber sprej i elektrošoker, po mogućstvu i znanje neke borilačke veštine, pa na ulicu, odavno naše ulice nisu bezbjedne zbog sve više takvih, a ljudi okreću glavu, ako te neko napadne...

Zanimljiv komentar ostavio je Kontras - Šta tačno mumlaju ne razumijem ništa? Vidim samo dvojicu bizona u 40- tim da se ponašaju kao učenici prvog razreda srednje škole? Jesu dobacivali ili tako nešto?

(Espreso.rs)
 

Ne propustite