Priuštite si kraljevski odmor kakav zaslužujete u Plaza Marchi Old Town Hotelu u Splitu!

Aktuelno
Priuštite si kraljevski odmor kakav zaslužujete u Plaza Marchi Old Town Hotelu u Splitu!
-

Splitski boutique hotel Plaza Marchi Old Town 4* je nov, kvalitetno i luksuzno je opremljen, otvoren u julu 2018. godine i nalazi se u samom srcu staroga grada Splita iznad Dioklecijanovih podruma koji je i dio UNESCOve kulturne baštine te svega par koraka od mora i šetnice Rive.

4
Održavamo visoku razinu higijene i primjenjujemo preventivne mjere sigurnosti gostiju i zaposlenika, konstantno ulažemo u održavanje objekta i obuku zaposlenika što i potvrđuju visoke ocjene gostiju koje imamo.

6

Objekt Plaza Marchi Old Town ima terasu i bar, a nalazi se u centru Splitu. Objekt ima recepciju otvorenu 24 sata i restoran. Katedrala Sv. Dujma udaljena je 300 metara. Sobe sadrže klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, hladnjak, kuhalo za vodu, tuš, besplatan kozmetički pribor i radni stol.

5

Sobe također uključuju vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu i besplatni WiFi, a iz pojedinih jedinica pruža se pogled na grad. Sve sobe imaju ormar. Objekt nudi 3 vrste utičnica (europske, američke i britanske) te kablove za punjenje raznih vrsta mobitela. Gosti objekta Plaza Marchi Old Town mogu uživati u doručku u obližnjem restoranu.

3

U sklopu objekta gosti mogu unajmiti bicikl kojim mogu istražiti okolicu. Objekt Plaza Marchi Old Town smješten je 250 metara od Muzeja grada Splita i 300 metara od kipa Grgura Ninskog. Zračna luka Split udaljena je 23,8 km.

2

Izaberite između jednog noćenja sa ili bez doručka za dvije osobe i uživajte u predivnom Splitu!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite